Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κεραμέως: Η κυβέρνηση θέλει αξιολόγηση και μεγαλύτερη αυτονομία στα σχολεία -Η κοινωνία απαιτεί αλλαγές

Το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για την «Αναβάθμιση του σχολείου και την ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών» συζητείται και σήμερα στη Βουλή.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ για τις διαβουλεύσεις, η υπουργός Παιδείας υποστήριξε ότι η αντιπαράθεση με την αντιπολίτευση αποτελεί «σύγκρουση δυο κόσμων». Η Νίκη Κεραμέως τόνισε ότι υπάρχει τεράστια διάσταση από αυτά που θέλει η κοινωνία και η κυβέρνηση από αυτά που ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η κυβέρνηση θέλει αξιολόγηση στα σχολεία, μεγαλύτερη αυτονομία και δομές που στηρίζουν το σχολείο, με σχολικούς σύμβουλους, ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς. Δεν άκουσα ουσιαστική αντιπολίτευση, μόνο ένα ναι μεν αλλά, από έναν ΣΥΡΙΖΑ που θέλει κατάργηση της αξιολόγησης», τόνισε η κυρία Κεραμέως.

Τέλος, η υπουργός ανέφερε ότι η κοινωνία απαιτεί αλλαγές, αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και διδασκαλία μαθημάτων, όπως η οδική ασφάλεια και η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση.

Ακούστε ολόκληρη την τοποθέτηση της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως:

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 53 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙO 53 Ο Σταύρος απομακρύνει τον Δημήτρη από την υπόθεση χωρίς να του...