Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 24 Ιουνίου 2021. Προβλέψεις Ζωδίων

Στις 24 Ιουνίου 2021, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, είναι μία δύσκολη όψη φέρνει ανασφάλειες, άγχος και εξουσιαστικές τάσεις. Σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η παρόρμηση και η έξαρση, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι ανταγωνισμοί και οι έντονες αντιπαραθέσεις.

Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα: Έντονη εσωτερική ανησυχία, καχύποπτος τρόπος σκέψης!

Στον αισθηματικό τομέα στα ζευγάρια θα υπάρξει ένταση, προσοχή στην αμφισβήτηση, θα πρέπει να αποφευχθούν οι σκηνές ζήλιας, ο καχύποπτος τρόπος σκέψης θα δώσει τροφή για ζηλοτυπίες. Δεν θα λείψουν οι εξάρσεις, η συσσώρευση απωθημένων ενδεχομένως να δώσει την ώθηση για ξεσπάσματα, προσοχή στις υπερβολές. Άνοιγμα θα υπάρξει για συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, κάποιοι ενδεχομένως να πάρουν την απόφαση να τερματίσουν τοξικές σχέσεις και να αφήσουν πίσω τους πρόσωπα που ασκούν αρνητική επιρροή.


Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Στο εργασιακό σας περιβάλλον προσοχή στις ανταγωνιστικές και εξουσιαστικές διαθέσεις, ενδεχομένως κάποιοι με τη στάση τους να σας κοντράρουν, απαραίτητο θα είναι να είστε σε θέση να συγκρατηθείτε και να οριοθετήσετε τις εσωτερικές σας τάσεις. Δώστε προσοχή στις σχέσεις σας επαγγελματικές και οικογενειακές, θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε ζητήματα επίμαχα που σας αγχώνουν και σας δημιουργούν αρνητισμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή σε θέματα οικονομικής φύσης και γενικότερα σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με χρηματικά ποσά, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ουσιαστικές αποφάσεις, για υπογραφές και τελεσίδικες απαντήσεις. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, επεξεργαστείτε πολύ καλά όλα τα δεδομένα αρνητικά και θετικά, μη βιαστείτε να κλείσετε ανοιχτές οικονομικές συναλλαγές. Σε κοινωνικό επίπεδο προσοχή στα πρόσωπα που εμπιστεύεστε, φανείτε φειδωλοί στα σχόλιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στις σχέσεις σας επαγγελματικές προσωπικές και κοινωνικές προσπαθήστε να αποφύγετε την έξαρση και την παρόρμηση, ελλοχεύει κίνδυνος για αντιπαραθέσεις και ρήξεις, καλό θα είναι να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση. Στον αισθηματικό σας τομέα δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η κτητική πλευρά της προσωπικότητας σας, ενδεχομένως να είναι κάπως καχύποπτος ο τρόπος σκέψης σας, προσπαθήστε να κινηθείτε με χαλαρότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να εξισορροπήσετε το συναίσθημα με τη λογική, ελλοχεύει κίνδυνος να παρασυρθείτε από τον έντονο συναισθηματισμό σας και να κινηθείτε παρορμητικά και όχι σκεπτόμενα. Προσοχή στις αυθόρμητες και πεισματικές αντιδράσεις, δεν αποκλείεται να προσκολληθείτε σε συναισθήματα ή απόψεις και να μην είστε σε θέση να χειριστείτε τις υποθέσεις σας αντικειμενικά σκεπτόμενοι. Αποφύγετε τις πιέσεις και τις ακραίες συμπεριφορές.

 

ΛΕΩΝ

Καλό θα είναι να μη δώσετε έκταση σε αμφιβολίες αμφισβητήσεις και εμμονές, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποβάλετε το άγχος και την εσωτερική ένταση. Προσπαθήστε να διατηρήσετε σε ισορροπία τον συναισθηματικό σας κόσμο, η κτητικότητα σας ενδεχομένως να σας ωθήσει σε ενέργειες πιεστικές που αυτές με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν εντάσεις. Καταλαγιάστε τις εσωτερικές σας τάσεις, αποφύγετε τις πεισματικές ενέργειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η ανταγωνιστική πλευρά της προσωπικότητας σας, προσπαθήστε να οριοθετήσετε τις εσωτερικές σας τάσεις και τις αντιδράσεις σας. Ίσως να βρεθείτε αντιμέτωποι με άτομα που θα προσπαθήσουν να σας εξουσιάσουν, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση, η στάση σας θα πρέπει να είναι μεθοδική και όχι αντιδραστική.

 

ΖΥΓΟΣ

Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας επαγγελματικές οικογενειακές και φιλικές, για να μπορέσετε να διατηρήσετε την ισορροπία που απαιτείται θα πρέπει να είστε σε θέση να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση. Η συσσώρευση απωθημένων και ο αρνητικός τρόπος σκέψης θα σας ωθήσουν σε εξάρσεις και ακραίες συμπεριφορές, αν δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για αντιπαραθέσεις οι ρήξεις που θα προκληθούν θα σας επηρεάσουν σε ψυχολογικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλείστε να χαλιναγωγήσετε τις εσωτερικές σας τάσεις, μη δώσετε έκταση σε εμμονές και καχύποπτες σκέψεις. Ενδεχομένως να έρθουν στην επιφάνεια καταστάσεις ή σχέσεις που σας έχουν ταλαιπωρήσει σε ψυχολογικό επίπεδο. Προσπαθήστε να χειριστείτε τις υποθέσεις σας με χαλαρότητα και αντικειμενικό τρόπο σκέψης, η προσκόλληση οι εμμονές και οι καταναγκαστικές ενέργειες θα σας οδηγήσουν σε ακρότητες που δεν θα σας βοηθήσουν να δώσετε λύσεις ή να απαλλαγείτε από τις προβληματικές σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης, καλείστε να σκεφτείτε αντικειμενικά και ισορροπημένα, θα πρέπει να αποφύγετε τις σπατάλες τις περιττές αγορές και γενικότερα τις παρορμητικές ενέργειες και επιλογές. Στον αισθηματικό τομέα ενδεχομένως να βγει στην επιφάνεια η κτητική πλευρά της προσωπικότητάς σας, αποφύγετε ζήλιες και πιέσεις. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τη συναισθηματική σας ισορροπία, προσοχή στις υπερβολές.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσωτερικά ερωτήματα θα σας απασχολήσουν, ίσως να πρέπει να εισχωρήσετε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου, να λύσετε τα ψυχολογικά σας συμπλέγματα, και να δώσετε απαντήσεις σε υποσυνείδητα ζητήματα που σας δημιουργούν σκαμπανεβάσματα και κυκλοθυμίες. Θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις και να κατασταλάξετε συναισθηματικά, θα πρέπει να αποφασίσετε τι ακριβώς θέλετε να κρατήσετε στη ζωή σας και τι πρέπει να απομακρύνετε για να μπορέσετε να εξελιχθείτε ομαλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η παρορμητική ίσως και κάπως εκκεντρική πλευρά της προσωπικότητάς σας θα βγει στην επιφάνεια, προσοχή στις υπερβολές, στις πεισματικές αντιδράσεις και στις ανούσιους ανταγωνισμούς. Αποβάλετε την προσκόλληση και την εμμονή, προσοχή να μη γίνετε θύμα των αμφιβολιών και των ψυχολογικών σας συμπλεγμάτων. Κινηθείτε όσο μπορείτε πιο ψύχραιμα και ισορροπημένα, οι περιστάσεις θα απαιτούν χαλαρότητα και όχι ακρότητες ή εντάσεις.

ΙΧΘΥΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε συντονισμένα και όχι σπασμωδικά. Αντιμέτωποι θα ‘ρθείτε με τις εσωτερικές σας τάσεις, οριοθετήστε τον αρνητικό τρόπο σκέψης, αποβάλετε την προσκόλληση και την εμμονή. Προσοχή να μην κινηθείτε πεισματικά και οδηγηθείτε σε καταναγκαστικές ενέργειες που γνωρίζετε πολύ καλά πως δεν μπορούν να σας βοηθήσουν να βγείτε από τις ψυχολογικές σας μεταπτώσεις.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ