Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Survivor Spoiler Διαρροή 4/5: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτή η ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία!

Survivor διαρροή 4/5: Ρωτήσαμε, μάθαμε και ξέρουμε ποια ομάδα κερδίζει το αγώνισμα για τη 2η ασυλία. Γνωρίζουμε το οριστικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, τα πράγματα φαίνεται να ξεφεύγουν στη μπλε ομάδα, με όλους τους παίκτες να τα βάζουν με τον Τζέημς και τον Νίκο.

Από την άλλη πλευρά, η κόκκινη ομάδα δείχνει να έχει αλλάξει τελείως πρόσωπο, στηρίζουν ο ένας τον άλλον και δείχνουν ότι δεν έχουν αντίπαλο όταν βρεθούν στη μέρα τους.

Κάτι τέτοιο έδειξαν και στο αγώνισμα της Δευτέρας, παίρνοντας όπως σας είχαμε αναφέρει το έπαθλο της πρώτης ασυλίας και φυσικά το Πασχαλινό τραπέζι.

Survivor διαρροή 4/5: Αυτός είναι ο νικητής της δεύτερης ασυλίας!

Είμαστε εδώ λοιπόν για να αποκαλύψουμε τον νικητή και της δεύτερης ασυλίας, με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται όσο περνάει ο καιρός.

Πάμε όμως στην ουσία! Για ακόμη μία φορά τις αρχικές μας πληροφορίες τις επιβεβαίωσε ο άνθρωπός μας από τον Άγιο Δομίνικο. Η κόκκινη ομάδα είναι αυτή που θα πάρουν και τη δεύτερη ασυλία και θα είναι ήσυχοι αυτή την εβδομάδα.

Έτσι, θα καταφέρουν να βυθίσουν ακόμα περισσότερο τους Μπλε στην εσωστρέφεια, οι οποίοι θα πρέπει να βγάλουν άλλους δύο υποψήφιους.

Η καμπάνα σίγουρα χτυπάει για τον Νίκο, με τον Κόρο που πήρε την ατομική ασυλία του Survivor, να δίνει έναν συμπαίκτη του στο τέλος της βραδιάς.

Πηγή: sportime.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ