Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Survivor Spoiler Διαρροή 19/4: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα της 1ης ασυλίας

Survivor διαρροή 19/4: Ακόμα μία εβδομάδα αρχίζει στο Survivor, με Κόκκινους και Μπλε να μπαίνουν στη… μάχη της ασυλίας.

Survivor διαρροή 19/4: Μία νέα εβδομάδα αρχίζει στο Survivor, με την ίντριγκα και τις κόντρες όπως φαίνεται να επιστρέφουν δυναμικά.

Συγκεκριμένα, αρχίζουν τα αγωνίσματα ασυλίας στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, που πλέον έχουν πάρα πολύ μεγάλη σημασία, αφού κάθε ομάδα θέλει να διατηρήσει τους παίκτες της.

Τα πράγματα ωστόσο μπορεί να ξεφύγουν πάλι λίγο, αφού όπως είδαμε και στο trailer του Survivor, ο Αλέξης αναλύει το νέο του σχέδιο.

Survivor διαρροή 19/4: Πού θα κάτσει η… μπίλια;

Οι Μπλε θα μπουν… φαγωμένοι στο αγώνισμα μετά τη νίκη τους το βράδυ της Κυριακής, εκεί που ο Κόρο έκανε πλάκα στους Κόκκινους.

Και οι δύο ομάδες είναι πολύ δυνατές και αγωνιστικές, ωστόσο σίγουρα θα παίξει σημαντικό ρόλο ο τραυματισμός του Ηλία Μπόγδανου, που αν και αγωνίζεται σίγουρα δεν είναι 100% έτοιμος.

Έτσι, όπως είχαμε αναφέρει και στην πρώτη μας εκτίμηση, η ομάδα που θα πάρει τη νίκη θα είναι η Μπλε και θα πάει safe στο συμβούλιο του νησιού.

Εκεί οι Κόκκινοι θα κριθούν να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος και μένει να δούμε τι θα γίνει, με τη συμφωνία που έκαναν μεταξύ τους Αλέξης Παππάς και Τζέημς.

Πηγή: sportime.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 90 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. Επεισόδιο 90 Ο Γιώργης ζητάει από τους ναυαγούς να αποφασίσουν αν θέλουν να συνεχίσουν τον...