Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 821 (VIDEO)

Δείτε σε videos τα νέα επεισόδια του δ κύκλου της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 821

Ο Σαφάκ πηγαίνει πρωινό, που ετοίμασε η μητέρα του για τις φίλες της στη Ζουλιντέ, τη Μελέκ και τον Εμιρχάν, χωρίς να της το πει. Η Ζουλιντέ χαίρεται όταν τον βλέπει. Ο οδηγός του φορτηγού, που είναι φορτωμένο με τα πράγματα της Ζουλιντέ έρχεται στο μαγαζί για να κάνει φασαρία επειδή δεν έχει που να αφήσει τα πράγματα και έτσι δεν μπορεί να αναλάβει νέες δουλειές. Ο Σαφάκ αναλαμβάνει να μιλήσει μαζί του και να κανονίσει τι θα γίνει και η Ζουλιντέ αισθάνεται όμορφα επειδή ο Σαφάκ την υπερασπίζεται.

Ο Κερέμ βάζει το γλυκό που ετοίμασε στο τραπέζι και η Σουρεγιά όταν το βλέπει θυμάται το παρελθόν. Όταν βλέπει την Παρλά με τον Κερέμ όμως ζηλεύει. Η Λεμάν δεν καταλαβαίνει που πήγαν οι τηγανίτες που ετοίμασε για τις καλεσμένες της. Επειδή δεν έχει χρόνο όμως να ετοιμάσει άλλες, πηγαίνει στον φούρνο να αγοράσει. Η Παρλά μιλάει στη Χουμεϊρά για τον Κερέμ και για το πως προσπαθεί όλη μέρα να τραβήξει την προσοχή του αλλά εκείνος συμπεριφέρεται σαν να μην τον νοιάζει. Από τα λόγια της όμως καταλαβαίνει πως η Παρλά έκανε πως είναι άρρωστη και αυτό δεν της αρέσει καθόλου.

Ο εργάτης που έκανε τις επισκευές στο σπίτι του Σαφάκ πηγαίνει στο σπίτι της Λεμάν να παραδώσει τα κλειδιά. Όμως λείπει και όταν βλέπει τυχαία στο δρόμο τον Σαφάκ τα δίνει σε εκείνον. Ο Σαφάκ του ζητάει να μην πει στη μητέρα του ότι του έδωσε τα κλειδιά. Στη συνέχεια ο Σαφάκ μιλάει με τον μεσίτη του και του ζητάει να μιλήσει με τη Ζουλιντέ και να της πει πως υπάρχει ένα σπίτι διαθέσιμο για ενοικίαση με καλό ενοίκιο, τη συμφωνία να μη μάθει η κοπέλα ότι είναι το δικό του σπίτι. Η Ζουλιντέ λαμβάνει τα καλά νέα και όταν βλέπει και το όμορφο σπίτι με το φθηνό ενοίκιο δεν πιστεύει στην τύχη της…

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

817 ΕΔΩ

818 ΕΔΩ

819 ΕΔΩ

820 ΕΔΩ

822 ΕΔΩ

823-824-825 ΕΔΩ

826-827 ΕΔΩ

828-829-830 ΕΔΩ

831-832 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ