Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΗΛΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 105-106

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς ΗΛΙΟΣ που βλέπουμε στον ANT1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 105-106

Επεισόδιο 105

Ο Κωνσταντίνος κατηγορείται για φόνο μέσα στη φυλακή και όλοι, που πιστεύουν στην αθωότητά του και γνωρίζουν ότι η κατηγορία είναι στημένη, παλεύουν να αποδείξουν την αλήθεια… ΗΛΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 105-106

Η Λήδα κι ο Άγγελος έρχονται όλο και πιο κοντά κι ο Αντώνης με τον Πέτρο την ενθαρρύνουν να φτιάξει ξανά τη ζωή της. Ο Δήμος με την Σοφία βρίσκονται σε αδιέξοδο, κάτω από τις απειλές του Δικηγόρου.

Η Διώνη και ο Φίλιππος είναι αναστατωμένοι μετά τη συνάντηση που είχε η Διώνη με την Αλεξάνδρα… Χωρίς να γνωρίζει αν σχετίζονται τα δύο γεγονότα, η Διώνη πέφτει από τα σύννεφα όταν ενημερώνεται για τη μεταφορά της σε άλλη θέση της εταιρείας, αυτή τη φορά στο εξωτερικό. ΗΛΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 105-106

Επεισόδιο 106

Ο Κωνσταντίνος πεθαίνει στην αγκαλιά του Δημήτρη, που ορκίζεται να τον δικαιώσει. Ο Χρήστος ζητά απ’ τη Σοφία να σταματήσει από το μαγαζί, ενώ εκείνη δεν θέλει να εγκαταλείψει τον Δήμο. Ο Δήμος ανακαλύπτει περισσότερα κομμάτια του παζλ για την εγκληματική οργάνωση που τον έχει στριμώξει και την σχέση της με τον χρηματοδότη του Φίλιππου. Η Διώνη βρίσκεται ξαφνικά μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα, ενώ συνειδητοποιεί με τον Φίλιππο πόσο έντονα είναι τα συναισθήματα που έχουν ο ένας για τον άλλο….

Η Λήδα αποφασίζει να προχωρήσει την σχέση της με τον Άγγελο και να φύγουν ένα ρομαντικό διήμερο. Τα σχέδια τους ανατρέπονται τελευταία στιγμή, λόγω ενός συμβάντος στο νοσοκομείο. Συνεχίζοντας την προσπάθειά της η Αλίκη να ανακαλύψει τους βιολογικούς της γονείς, λαμβάνει σειρά από μηνύματα. Ένα από αυτά ίσως κρύβει την αλήθεια.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 107-108 ΕΔΩ 109-110 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

97 ΕΔΩ

98 ΕΔΩ

99 ΕΔΩ

100 ΕΔΩ

101-102 ΕΔΩ

103-104 ΕΔΩ

Για όλες τις πληροφορίες για την νέα σειρά πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο Facebook τη σελίδα ΗΛΙΟΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ