Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΕΞΑΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 25-26-27

Δείτε τι θα συμβεί νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του MEGA ΕΞΑΨΗ 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 25-26-27

Επεισόδιο 25

Η ψυχική κατάσταση της Βίκυς χειροτερύει ολοένα και περισσότερο, παθαίνοντας το ένα επεισόδιο μετά το άλλο. Η Εβίτα θα παραπλανήσει τη Τζόυ, σχετικά με τη σχέση της με τον Κωστή. Ο Τίμος συνεχίζει να βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Την ίδια ώρα η Κλαίρη παραμαίνει τρομοκρατημένη με μοναδικό της στήριγμα τον Αλέξανδρο. Η Τζόυ θα βρεθεί μπροστά σε μια πολύ μεγάλη και δυσάρεστη έκπληξη όταν επισκεφθεί τον Τίμο στο νοσοκομείο. ΕΞΑΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 25-26-27

Εντωμεταξύ το reunion παλαιών συμμαθητών θα εξελιχθεί σε μια ανατρεπτική βραδιά. Η Βίκυ θα δεχτεί στο δωμάτιό της τον πιο απρόσμενο επισκέπτη.

Επεισόδιο 26

Η Μαρίνα σε μεγάλο κίνδυνο μετά την απόπειρα δολοφονίας με θύμα την Βίκυ. Ο μηνάς θα μάθει για ην έξοδο του Τζώρτζη από την φυλακή. Ψάχνει παντού για να τον βρεί. Η Τζόυς εξακολουθεί να είναι θυμωμένη και ο Αλέξανδρος προσπαθεί να διαχειριστεί αυτό τον θυμό αλλά και την αδιαφορία της Εβίτας. ΕΞΑΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 25-26-27

Η Κλαίρη θα κατηγορήσει τον Γιάννο για την επίθεση, που δέχτηκε ο αδερφός της. Η Μαρίνα θα έρθει αντιμέτωπη με μια πολύ σκληρή αλήθεια. Ο άνθρωπος που μέχρι τώρα πίστευε για ένοχο, είναι στην πραγματικότητα ο πατέρας της Βίκυς.

Επεισόδιο 27

Ο Αλέξανδρος έρχεται αντιμέτωπος με τη σχέση Εβίτας – Κωστή κι αποφασίζει να φύγει από το σπίτι. Η Μαρίνα είναι χαμένη. Δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τις τελευταίες αποκαλύψεις.

 

Ο Μηνάς ανακρίνει το Τζώρτζη στη φυλακή. Οι δυο άντρες έρχονται σε ρήξη. Ο Κωστής προειδοποιεί το Γιάννο, για τον εθισμό του με το ποτό. Η Εβίτα γυρίζει στην Αθήνα, προσπαθώντας να βάλει τα πράγματα σε τάξη.

Η Τζόυ, κατηγορεί τον πατέρα της για εγκατάλειψη. Ο Αλέξανδρος επισκέπτεται την Κλαίρη και, για πρώτη φορά, συναντά την Αγάπη.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 28-29-30 ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΕΞΑΨΗ – Spoiler: Αποκάλυψη! Ο Αξιώτης είναι πατέρας της Βίκυς

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

21 ΕΔΩ

22 ΕΔΩ

23 ΕΔΩ

24 ΕΔΩ

Για ενημέρωση για τη νέα σειρά δείτε ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο Facebook τη σελίδα ΕΞΑΨΗ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ