Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Ο Μιχάλης εξαφανίζεται! Ώρες αγωνίας για την Λένα

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Η ζωή του κεντρικού πρωταγωνιστή, ανατρέπεται από τη μια στιγμή στην άλλη. Ο Μιχάλης, ανακαλύπτει μία φρικτή αλήθεια και εξαφανίζεται, με αποτέλεσμα η Αγγελική να τον ψάχνει παντού. Όλος ο κόσμος τους καταρρέει σε δευτερόλεπτα, με το άκουσμα πως δεν είναι παιδί του Θωμά, αλλά του Αργυρού!

Η Λένα, μη μπορώντας να ελέγξει τα συναισθήματά της, άνοιξε μία συζήτηση από το παρελθόν με την Όλγα, χωρίς να γνωρίζει πως ο Μιχάλης βρίσκεται κοντά της. Οι δύο γυναίκες συζήτησαν το κρυφό μυστικό της οικογένειας, με τον πρωταγωνιστή να πέφτει από τα σύννεφα. Που βρίσκεται ο Μιχάλης και ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις του;


Το ξέσπασμα και ο αλκοολισμός

Σίγουρα, μετά από μία τέτοια αποκάλυψη, δεν μπορεί πια να είναι ο ίδιος. Κλείνεται στον εαυτό του, χωρίς να λέει λέξη σε κανέναν. Ο Θωμάς είναι στο πλευρό του, ζητώντας του να λύσουν μαζί οτιδήποτε τον απασχολεί. Ο Μιχάλης, όμως, είναι ανένδοτος, στη σειρά Αγγελική και εξαφανίζεται στις σκέψεις του. Απομονώνεται από όλους και από όλα, ενώ βρίσκει συντροφιά στον χειρότερο και ταυτόχρονα καλύτερο σύμμαχό του. Το αλκοόλ.

 

Η κατάστασή του είναι άσχημη. Η Λένα βρίσκεται σε απελπισία, βλέποντας το παιδί της να βουλιάζει στον βούρκο κάθε μέρα. Οι άνθρωποι που πριν 17 χρόνια του κατέστρεψαν τη ζωή, είναι τα αδέρφια του. Οι άνθρωποι που έβλαψαν με τον χειρότερο τρόπο την αγαπημένη του Αγγελική, είναι συγγενείς του. Το χειρότερο όμως είναι πως η γλυκιά του μητέρα του κράτησε τόσα χρόνια κρυφό, ένα τόσο μεγάλο μυστικό.

Ο Μιχάλης εξαφανίζεται – Η Αγγελική κινεί γη και ουρανό

Ο πρωταγωνιστής καταλήγει στο γεγονός πως ο τόπος αυτός δε τον χωράει πια. Χρειάζεται να φύγει, να μείνει μόνος του, να σκεφτεί όλα όσα έγιναν και του άλλαξαν τη ζωή. Έτσι, ο Μιχάλης εξαφανίζεται από τη μια στιγμή στην άλλη, σπέρνοντας τον πανικό στην Λένα και στον Θωμά. Δεν επικοινωνεί με κανέναν και φεύγει όσο πιο μακριά μπορεί.

Η Αγγελική, σοκαρισμένη, τον αναζητά με κάθε τρόπο. Τελικά, αποφασίζει ο ίδιος να της τηλεφωνήσει, εξηγώντας της τους λόγους που το έσκασε. Όταν η Αγγελική μαθαίνει την αλήθεια, χάνει την γη κάτω από τα πόδια της. Αρνείται να δεχτεί πως η μοίρα έχει παίξει ένα τόσο άσχημο παιχνίδι στην ίδια, αλλά και στον αγαπημένο της Μιχάλη. Πώς θα αντιμετωπίσουν αυτό το γεγονός οι δύο πρωταγωνιστές;

Πηγή: youfly.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ