Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 91-92

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της δραματική σειράς ΑΓΓΕΛΙΚΗ που βλέπουμε στον ALPHA.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 91-92

Επεισόδιο 91

Η Αθηνά κρατάει σε απομόνωση τον Δημήτρη. Η Αγγελική χωρίς να το θέλει δίνει ελπίδες στον Στέφανο. Η Σοφία νιώθει έντονους πόνους στην κοιλιά που την ανησυχούν. Ο Παύλος και η Τζένη παραδέχονται ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ τους, αλλά τους ενώνει το πάθος. Ο Στέφανος δείχνει ευάλωτος μπροστά στην Αθηνά.

Η Δανάη ζητάει εξηγήσεις από την Τζένη. Ο Δημήτρης δείχνει στην Αγγελική ότι δεν την εμπιστεύεται. Η Αθηνά λέει ψέματα στην Κατερίνα ότι ο Δημήτρης δεν θέλει να την ξαναδεί, εκείνος όμως βρίσκει τρόπο να επικοινωνήσει μαζί της. Η Σοφία δίνει το πράσινο φως στον Αντρέα. Η Χριστίνα αποκαλύπτει στο Νικόλα κάτι που θα τον σοκάρει.

Η Αγγελική, στην προσπάθεια να βρει το παιδί της, βρίσκει την Ασπασία, τη γυναίκα που έχει όλες τις απαντήσεις. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 91-92

Επεισόδιο 92

Η Αγγελική πιέζει την Ασπασία να της πει για το παιδί της κι εκείνη υποκύπτει αποκαλύπτοντας την ταυτότητά του. Στο σπίτι, ο Δημήτρης παραπλανά την Αθηνά κι επικοινωνεί κρυφά με την Κατερίνα μέσω της Δανάης. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 91-92

Ο Στέφανος μαθαίνει απρόσμενα τα πραγματικά αισθήματα της Αγγελικής για αυτόν, όσο ο Παύλος με τη Τζένη δολοπλοκούν εναντίον του. Στον κόσμο των Ζάχων μια συζήτηση για τον Αργυρό προκαλεί την αντίδραση της Λένας και βάζει σε υποψίες τον Μιχάλη, ο οποίος δέχεται τηλεφώνημα της Ελένης που του ζητά να πάρουν μαζί τα αποτελέσματα του DNA μέχρι που τον διακόπτει η Αγγελική και του λέει ότι ποια είναι η κόρη της.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 93-94 ΕΔΩ 95-96 ΕΔΩ 97 ΕΔΩ 98-99 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

82 ΕΔΩ

83 ΕΔΩ

84 ΕΔΩ

85-86 ΕΔΩ

87-88 ΕΔΩ

89-90 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΑΓΓΕΛΙΚΗ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ