Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Survivor – Περικλής: ο Κοψιδάς είναι πεινασμένος για κάθε είδους εξουσία (video)

Στο επεισόδιο της Τρίτης, πριν ξεκινήσει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, οι Κόκκινοι επέστρεψαν τις ανάλογες προμήθειες στους Μπλε, τις οποίες είχαν καταναλώσει οι πρώην Μαχητές που άλλαξαν ομάδα.

Νωρίτερα ο Περικλής Κονδυλάτος συζήτησε με την Ανθή Σαλαγκούδη για τον Γιώργο Κοψιδά. Μεταξύ άλλων, είπε στη συμπαίκτριά του αλλά και στην κάμερα της παραγωγής:


«Ο Γιώργος Κοψιδάς είπε να μαζέψουμε τις προμήθειες και να τις επιστρέψει εκείνος στους Μπλε. Εμένα μου χτύπησαν “καμπανάκια” και είπα “Τι δουλειά έχει αυτός;”. Συνήθως αυτός ο άνθρωπος δεν ήθελε να πάρει μέρος σε τίποτα κι ακόμα κι όταν αποχώρησε η Κάτια δεν είπε λέξη. Πολύ περίεργη στάση ευθύνης από έναν άνθρωπο που μόνο ευθύνες δεν ήθελε να πάρει.

Βγήκε ένας άνθρωπος, που στη ζωή του δεν έχει πετύχει αυτά που θέλει και είναι πεινασμένος για την παραμικρού είδους εξουσία κι εδώ του είπαν ότι, επειδή είσαι ο παίκτης με τις περισσότερες νίκες, θα σχηματίσεις ομάδα. Την έχουμε βαμμένη….

Φαίνεται ότι είναι από την κατηγορία των ανθρώπων που θέλει να καταξιωθεί με οποιονδήποτε τρόπο και μάλλον, επειδή δεν τα έχει καταφέρει στην προσωπική του ζωή, ήρθε εδώ να αποδείξει κάτι…».

Δείτε τα βίντεο

Πηγή: greek-web-tv.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ