Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πέθανε ο Λάρι Κινγκ

Πέθανε, σε ηλικία 87 ετών, ο γνωστός δημοσιογράφος Λάρι Κινγκ και θρύλος των talk shows.

Δήλωση στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, αναφέρει ότι ο θρυλικός δημοσιογράφος πέθανε στο Ιατρικό Κέντρο Cedars Sinai στο Λος Άντζελες, όπου είχε νοσηλευτεί νωρίτερα αυτό το μήνα με κορωνοϊό.


O Λάρι Κινγκ έχει γράψει ιστορία με την 63ετη πορεία του σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, μετρώντας σημαντικές επιτυχίες, βραβεία και αναγνώριση.
Από τις εκπομπές του πέρασαν Αμερικανοί πρόεδροι, παγκόσμιοι ηγέτες και προσωπικότητες του καλλιτεχνικού και πολιτικού χώρου.

Επί 25 χρόνια παρουσίασε την εκπομπή «Larry King Live» στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Τον περασμένο Αύγουστο ο δημοσιογράφος στον λογαριασμό του στο Facebook είχε αναφερθεί στην απώλεια των δύο του παιδιών.

«Με λύπη και την κατακερματισμένη καρδιά ενός πατέρα επιβεβαιώνω την πρόσφατη απώλεια των δύο παιδιών μου, Andy King και Chaia King. Και οι δύο ήταν καλές και ευγενικές ψυχές και θα μας λείψουν πολύ», έγραψε στην αρχή του ποστ του ο King και πρόσθεσε, «Ο Andy πέθανε απρόσμενα από καρδιακή προσβολή στις 28 Ιουλίου και η Chaia στις 20 Αυγούστου λίγο καιρό αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο. Η απώλειά τους μοιάζει εκτός πραγματικότητας. Κανένας γονιός δεν θα έπρεπε να θάβει το παιδί του».

«Η οικογένειά μου και εγώ σας ευχαριστώ για τα θερμά και συμπονετικά σας λόγια. Σε αυτές τις στιγμές χρειαζόμαστε λίγο χρόνο και ιδιωτικότητα για να κλείσουμε τις πληγές μας. Σας ευχαριστώ που το σέβεστε αυτό» κατέληγε στο κείμενό του ο Λάρι Κινγκ.

Πηγή: topontiki.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ