Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ELIF – Εξελίξεις: Η Μελέκ αναζητά την Ελίφ

Ραγδαίες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ELIF

Η Βιλντάν φεύγει από την εταιρία και έχει ένα σχέδιο. Έχει καταλάβει πως και η Ματσιντέ αναζητά την Ελίφ και τώρα ξέρει πως η Ελίφ είναι πιο πολύτιμη από ότι πίστευε.

Η Ελίφ είναι στο σπίτι και περιμένει τη Βιλντάν. Πιστεύει πως θα της φέρει τη μητέρα της. Ο Ταρίκ συναντάει τη Βιλντάν στη διεύθυνση που του έδωσε και αναζητούν την Ελίφ. Κάποιος καταστηματάρχης τους λέει πως έχει δει ένα κoριτσάκι όπως το περιγράφουν στη γειτονιά αλλά δεν ξέρει που μένει.

Ο Ταρίκ και η Βιλντάν αναζητούν την Ελίφ. Οι προσπάθειές τους είναι άκαρπες και ο Ταρίκ προτείνει να συνεχίσουν την αναζήτησή τους την επόμενη μέρα. Η Βιλντάν του λέει πως δεν έχει χρήματα και εκείνος της δίνει και φεύγει. Μια γυναίκα κοιμάται σε ένα παλιό, κατεστραμμένο σπίτι και είναι η Μελέκ, η οποία είναι ζωντανή! Η Βιλντάν επιστρέφει σπίτι και η Ελίφ απογοητεύεται όταν τη βλέπει μόνη γιατί περίμενε να δει και τη μητέρα της. Η Βιλντάν της λέει πως δεν υπάρχει τρόπος να βρει τη μητέρα της. Η Μελέκ δεν φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση και να θυμάται πολλά. Κάποιος της χτυπάει την πόρτα…

Μια γυναίκα από τη γειτονιά προσφέρει στη Μελέκ λίγη σούπα για να φάει. Η Μελέκ λέει ασυνάρτητα λόγια και φαίνεται πως η ψυχολογική της κατάσταση δεν είναι καλή. Η Μελέκ κρατάει τη σούπα γιατί πιστεύει πως θα έρθει η Ελίφ και είναι χαμένη στις παλιές αναμνήσεις. Η ιδέα πως η κόρη της έχει πεθάνει την έχει οδηγήσει στην τρέλα.

Η Ματσιντέ δεν γνωρίζει ότι η Βιλντάν είναι μαζί με την Ελίφ. Η Ελίφ ακούει τη συνομιλία. Η Μελέκ βγαίνει στο δρόμο και φωνάζει το όνομα της Ελίφ και καταρρέει. Η Βιλντάν είχε πληρώσει τον καταστηματάρχη να δώσει στον Ταρίκ τις πληροφορίες για την Ελίφ. Αργότερα συναντάει τον Ταρίκ και συνεχίζουν να ψάχνουν για την Ελίφ. Ο Ταρίκ απελπίζεται και η Βιλντάν του στήνει μια παγίδα σχετικά με την αναζήτηση της Ελίφ, ότι δήθεν έμενε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι αλλά το σχέδιο της δεν πηγαίνει όπως ακριβώς περίμενε…

Ο Ταρίκ δίνει εντολή στους άντρες του να περιμένουν στο παλιό σπίτι, το σπίτι το οποίο η Βιλντάν παρουσίασε σαν το μέρος, που έμενε η Ελίφ. Η Ελίφ κοιμάται στο σπίτι της Βιλντάν και βλέπει στο όνειρό της ότι η Βιλντάν της φέρνει τη μητέρα της, τη Μελέκ. Όταν ξυπνάει απογοητεύεται,που ήταν μόνο ένα όνειρο.

 

Οι άντρες του Ταρίκ τον ενημερώνουν πως η Ελίφ δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στο παλιό σπίτι και εκείνος θυμώνει. Ξέρει πως πρέπει να βρει την Ελίφ προτού τη βρει η Ματσιντέ.

Η Μελέκ είναι μόνη της και προσπαθεί να ζεσταθεί με μια παλιά σόμπα. Δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα. Η Βιλντάν κάνει ερωτήσεις στην Ελίφ για την οικογένειά της. Θέλει να μάθει αν ο Ταρίκ ήξερε τη μητέρα της Ελίφ. Η Ελίφ της λέει πως η μητέρα της και ο Ταρίκ δεν γνωρίζονταν. Επίσης της λέει πως δεν έχει πατέρα. Η Μελέκ πηγαίνει στο πάρκο γιατί πιστεύει πως εκεί είναι η Ελίφ. Βλέπει ένα κoριτσάκι που μοιάζει στην Ελίφ και το αγκαλιάζει αλλά η μητέρα του παιδιού το απομακρύνει αμέσως και η Μελέκ φεύγει. Μόλις φεύγει η Μελέκ φτάνουν στο πάρκο η Βιλντάν με την Ελίφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του OPEN ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 Ο Τζώρτζης στο καφενείο του Γιώτη προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για τη Ζωή....