Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 756 (VIDEO)

Δείτε σε videos τα νέα επεισόδια του δ κύκλου της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 756

Η Μελέκ είναι μόνη της και προσπαθεί να ζεσταθεί με μια παλιά σόμπα. Δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα. Η Βιλντάν κάνει ερωτήσεις στην Ελίφ για την οικογένειά της. Θέλει να μάθει αν ο Ταρίκ ήξερε τη μητέρα της Ελίφ. Η Ελίφ της λέει πως η μητέρα της και ο Ταρίκ δεν γνωρίζονταν. Επίσης της λέει πως δεν έχει πατέρα.


Η Μελέκ πηγαίνει στο πάρκο γιατί πιστεύει πως εκεί είναι η Ελίφ. Βλέπει ένα κoριτσάκι που μοιάζει στην Ελίφ και το αγκαλιάζει αλλά η μητέρα του παιδιού το απομακρύνει αμέσως και η Μελέκ φεύγει. Μόλις φεύγει η Μελέκ φτάνουν στο πάρκο η Βιλντάν με την Ελίφ.

Η Ελίφ νοσταλγεί τη μητέρα της και θυμάται τις ωραίες στιγμές, που πέρασαν με τον Γιουσούφ και την Ιντζί. Ο Κερέμ έχει άλλη μια επιτυχημένη συνεργασία για την εταιρία. Ο Ταρίκ πηγαίνει στο γραφείο της Ράνα και εκείνη είναι θυμωμένη μαζί του επειδή δεν βρίσκει χρόνο για να περάσουν μαζί.

Ο Ταρίκ της ζητάει να δει τον γάμο του σαν μια επαγγελματική συμφωνία, γιατί για αυτόν έτσι είναι και της λέει πως εκείνη είναι ό,τι πιο σημαντικό στη ζωή του. Η Ράνα έχει τα δικά της σχέδια και του λέει πως θέλει να κάνει κάτι για εκείνη, έτσι μόνο θα τον εμπιστευθεί ξανά.

Ο Ταρίκ πιστεύει πως θα του ζητήσει κάτι πολύ σπουδαίο αλλά η Ράνα του ζητάει απλά να δειπνήσουν μαζί. Ο Ταρίκ κάνει αμέσως κράτηση σε ένα καλό εστιατόριο. Λίγο αργότερα τον καλεί η Χουμεϊρά και του προτείνει να δειπνήσουν μαζί αλλά ο Ταρίκ της λέει πως έχει δουλειά και θα το κανονίσουν ένα άλλο βράδυ. Η Χουμεϊρά απογοητεύεται.

Η Παρλά κάνει έκπληξη στον Κερέμ και εμφανίζεται στο γραφείο του με μια πίτσα. Τώρα που η Ρεϊχάν έφυγε πιστεύει πως έχει την ευκαιρία να κερδίσει την καρδιά του Κερέμ. Ο Κερέμ αυτή τη φορά είναι πιο φιλικός μαζί της…

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

752 ΕΔΩ

753 ΕΔΩ

754 ΕΔΩ

755 ΕΔΩ

757 ΕΔΩ

758-759 ΕΔΩ

760-761-762 ΕΔΩ

763-764 ΕΔΩ

765-766-767 ΕΔΩ

768-769 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ