Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 753 (VIDEO)

Δείτε σε videos τα νέα επεισόδια του δ κύκλου της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 753

Η Βιλντάν φεύγει από την εταιρία και έχει ένα σχέδιο. Έχει καταλάβει πως και η Ματσιντέ αναζητά την Ελίφ και τώρα ξέρει πως η Ελίφ είναι πιο πολύτιμη από ότι πίστευε. Ο Γιουνούς μιλάει στον Κερέμ για δουλειά αλλά το μυαλό του είναι στη Ρεϊχάν. Ο Γιουνούς τον προειδοποιεί και του λέει πως πρέπει να προχωρήσει γιατί η Ρεϊχάν έφυγε χωρίς ένα αντίο. Ο Κερέμ δεν μπορεί όμως να τη βγάλει από το μυαλό του. Η Ελίφ είναι στο σπίτι και περιμένει τη Βιλντάν. Πιστεύει πως θα της φέρει τη μητέρα της.


Ο Ταρίκ συναντάει τη Βιλντάν στη διεύθυνση που του έδωσε και αναζητούν την Ελίφ. Κάποιος καταστηματάρχης τους λέει πως έχει δει ένα κoριτσάκι όπως το περιγράφουν στη γειτονιά αλλά δεν ξέρει που μένει.

Η Παρλά πηγαίνει στην εταιρία να δει τον Κερέμ αλλά εκείνος έχει πάει στην παραλία και σκέφτεται τη Ρεϊχάν. Η Παρλά του τηλεφωνεί και του προτείνει να πάνε για καφέ αλλά εκείνος αρνείται. Η Παρλά καταλαβαίνει πως η αναχώρηση της Ρεϊχάν τον έχει επηρεάσει. Ο Ταρίκ και η Βιλντάν αναζητούν την Ελίφ. Οι προσπάθειές τους είναι άκαρπες και ο Ταρίκ προτείνει να συνεχίσουν την αναζήτησή τους την επόμενη μέρα. Η Βιλντάν του λέει πως δεν έχει χρήματα και εκείνος της δίνει και φεύγει. Μια γυναίκα κοιμάται σε ένα παλιό, κατεστραμμένο σπίτι και είναι η Μελέκ, η οποία είναι ζωντανή!

Η Βιλντάν επιστρέφει σπίτι και η Ελίφ απογοητεύεται όταν τη βλέπει μόνη γιατί περίμενε να δει και τη μητέρα της. Η Βιλντάν της λέει πως δεν υπάρχει τρόπος να βρει τη μητέρα της. Η Μελέκ δεν φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση και να θυμάται πολλά. Κάποιος της χτυπάει την πόρτα…

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

749 ΕΔΩ

750 ΕΔΩ

751 ΕΔΩ

752 ΕΔΩ

754 ΕΔΩ

755-756-757 ΕΔΩ

758-759 ΕΔΩ

760-761-762 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 103 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 103 Ο Παύλος στριμώχνεται στο δείπνο τόσο από τον Βρεττό, όσο και από τον Νικόλα. Ο...