Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Αποκάλυψη! Η νεοφερμένη γυναίκα δεν είναι αδερφή τους

Ανατρεπτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την μεγάλη αποκάλυψη, αφού η Ελένη από μόνη της θα προδοθεί, καθώς θα αρχίσει να πέφτει σε αντιφάσεις. Έτσι, σύντομα θα ξεσκεπαστεί το μυστικό της: ότι ουδεμία σχέση έχει με τους Αργυρούς. Ωστόσο, αυτή θα είναι η αρχή του τέλους.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ελένη είναι μία νεοφερμένη γυναίκα που εμφανίστηκε εδώ και λίγες μέρες στην Αγγελική με σκοπό να γνωρίσει τα αδέρφια της, αφού ισχυρίστηκε ότι ο Γιώργος Αργυρός είχε εξωσυζυγική σχέση με τη μητέρας της. Η Αθηνά, όμως, από την πρώτη στιγμή ήθελε να την πετάξει έξω και να τη διώξει. Συγκεκριμένα της είχε δηλώσει έντονα: “Πώς τολμάς και έρχεσαι εδώ και θέλεις να γίνεις μέλος της οικογένειάς μας;”. Ο Στέφανος, βέβαια, είχε προσπαθήσει να καθησυχάσει την Αθηνά και την επιβεβαίωσε ότι δεν θα πάρει “μία” από την περιουσία τους.

Πέρα από την Αθηνά, ο Παύλος και ο Δημήτρης είχαν τις αμφιβολίες τους για την γυναίκα αυτή και ουκ ολίγες φορές προσπάθησαν να αποδείξουν ότι το μοναδικό κίνητρο της εμφάνισής της ήταν να πάρει μέρος στη περιουσία που είχαν οι Αργυροί. Ωστόσο, η όλη απάτη έγινε πιο αληθοφανή όταν η Όλγα παραδέχτηκε ότι ο Αργυρός τής είχε ζητήσει να προσθέτει χρήματα σε κάποιον λογαριασμό κάθε μήνα, μακριά από την αντίληψη της Αθηνάς. Ακόμη και τότε, όμως, κανείς δεν έψαξε περισσότερο για να αποκαλύψει την αλήθεια.

 

Όταν γίνει η αποκάλυψη και οι Αργυροί στην “Αγγελική” μάθουν ότι η Ελένη δεν είναι η αδερφή τους, θα ξεκινήσει μία σειρά από εκβιασμούς και διαμάχες. Συγκεκριμένα, όταν γίνει γνωστή η αλήθεια για την Ελένη, η μυστήρια γυναίκα θα συνεχίζει να εκβιάζει τα αδέρφια και ειδικά τον Παύλο, αφού γνωρίζει πολλά από τα μυστικά του. “Αν πεις στα αδέλφια σου ότι δεν έχω σχέση με την Ελένη, τη γυναίκα που υποστηρίζω πως είμαι, θα μάθουν όλοι για τη δράση σου πίσω από τις πλάτες τους. Θα μάθουν και για τη σχέση σου με την Τζένη, που τόσο καλά έχεις κρύψει…”, θα του πει κι εκείνος θα μείνει άναυδος!

Πηγή: serfare.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ που θα βλέπουμε στην ΕΡΤ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 Επεισόδιο 7 Ο Λουκάς βλέπει τα απειλητικά σημάδια και μπροστά στον κίνδυνο...