Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ένταση μεταξύ Κούγια-Σκορδά: «Μην τυχόν και φύγετε» – «Αποχωρώ, κάνετε επίδειξη εξυπνάδας» (Video)

Ένταση σημειώθηκε μεταξύ της παρουσιάστριας Φαίης Σκορδά και του δικηγόρου Αλέξη Κούγια, ο οποίος κλήθηκε να μιλήσει στην εκπομπή της μέσω ζωντανής σύνδεσης, ως συνήγορος υπεράσπισης στην υπόθεση του Νότη Σφακιανάκη.

Ο γνωστός ποινικολόγος επισήμανε ότι η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε επ’ αόριστον, ενώ παράλληλα, ισχυρίστηκε πως ένας αστυνομικός φέρθηκε με βίαιο τρόπο στον τραγουδιστή.

«Μου έχει προκαλέσει αλγεινή εντύπωση η συμπεριφορά συγκεκριμένων αστυνομικών, όχι ακριβώς αυτών που τον συνέλαβαν. Για έναν εξ’ αυτών υπάρχουν συγκεκριμένα παράπονα ότι φαίνεται σαν να γνώριζε κάτι και στοχευμένα ουσιαστικά προσπάθησε να εξευτελίσει τον κύριο Σφακιανάκη.

Τον κατέβασε σχεδόν διά της βίας από το αυτοκίνητό του και ακολούθως έκανε στοχευμένο έλεγχο. Με έχει σοκάρει η διαπόμπευση του κύριου Σφακιανάκη με τη δημοσιοποίηση του ονόματός του από τη νύχτα, από την αστυνομία και ακριβώς και των κατηγοριών που αντιμετώπιζε πριν καν στεγνώσει το μελάνι της απολογίας του.

Και αυτό που συνέβη την επομένη, όταν με εντελώς προκλητικό τρόπο λες και πρόκειται για εγκληματία, τον οδήγησαν σιδεροδέσμιο μπροστά σε όλες τις τηλεοράσεις για τον εξευτελίσουν» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σκορδά: “Μην τυχόν και φύγετε” – Κούγιας: “Κάνετε επίδειξη εξυπνάδας”

Ωστόσο, η κουβέντα πήρε άλλη τροπή, όταν ο κ. Κούγιας αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήματα της παρουσιάστριας. Η ενόχληση εκατέρωθεν ήταν εμφανής με τον κ. Κούγια να αποχωρεί τελικά από τη σύνδεση και με τη Φαίη Σκορδά να τον καλεί να επιστρέψει.

“Κύριε Κούγια, μην τυχόν και φύγετε” ανέφερε ενοχλημένη η παρουσιάστρια με τον ποινικολόγο να αποχωρεί, αφού προηγουμένως την είχε κατηγορήσει ότι κάνει “επίδειξη εξυπνάδας”.

Μετά το συμβάν, μάλιστα, η παρουσιάστρια εκνευρισμένη ζήτησε να πέσουν διαφημίσεις, ώστε να τον καλέσει στο τηλέφωνο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 6.50′

Πηγή: topontiki.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ