Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 41 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς της ΕΡΤ ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 41

Ο νόμος της Βαρβάρας για τον καλλωπισμό των κήπων του χωριού αναγκάζει όλους να πιάσουν κλαδευτήρι, ενώ γεμίζει τις τσέπες του Ηλία, ο οποίος επωφελείται από τις παραγγελίες για κηπευτικά είδη. Τα εγγόνια του Βαγγέλα είναι εξουθενωμένα οικονομικά από την ανακαίνιση του σπιτιού και δυσανασχετούν με τον νέο νόμο. Ο Σίμος θα προσπαθήσει να τους βοηθήσει προτείνοντας μια ιδέα που θα τους βάλει σε μπελάδες.

Η Ελένη φοβάται ότι κάποια άλλη γυναίκα διεκδικεί την καρδιά του Θοδωρή και η άφιξή της δημιουργεί παρεξηγήσεις και προβλήματα στη σχέση του Τζώρτζη και της Χρύσας!

Η αιφνίδια λιποθυμία μιας ηλικιωμένης γυναίκας θα αναστατώσει το χωριό, την ίδια ώρα που η Κατερίνα πέφτει στα χέρια ενός παλιού γνώριμου με τον οποίο έχει ανοιχτούς λογαριασμούς.

Ο Παρασκευάς βρίσκει το πορτοφόλι του στο σπίτι της Μάρμως και αναρωτιέται αν αναστήθηκε, μιας και ήταν θαμμένο μαζί με τον Βαγγέλα! Και αυτή είναι μια εύλογη απορία του Παρασκευά, μιας και ο Βαγγέλας παρουσιάζεται ολοζώντανος μπροστά στη Μάρμω!

 

Οπότε ή βρισκόμαστε στη Δευτέρα Παρουσία ή η Μάρμω βλέπει φαντάσματα κι έχει παραισθήσεις! Είναι, άραγε, όντως νεκρός ο Βαγγέλας και τρελή η Μάρμω ή μήπως ο θάνατός του ήταν, τελικά, μια καλοσχεδιασμένη φάρσα;

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

37 ΕΔΩ

38 ΕΔΩ

39 ΕΔΩ

40 ΕΔΩ

42-43-44-45 ΕΔΩ

46-47-48-49-50 ΕΔΩ  

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ