Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΗΛΙΟΣ – Εξελίξεις: Η προδοσία της Αλίκης και η οικονομική καταστροφή

Ανατρεπτικές εξελίξεις στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς ΗΛΙΟΣ

Ο Φίλιππος και η Αλίκη κάνουν μία σοβαρή προσπάθεια να αφήσουν πίσω τους όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα και να σώσουν τον γάμο τους.

Όμως, αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο να συμβεί. Συγκεκριμένα, όπως θα δούμε στην πορεία της σειράς, ακόμα ένα περιστατικό δυσκολεύει πολύ την προσπάθεια του ζευγαριού. Όλα ξεκινούν όταν ο Φίλιππος ανακοινώνει πως αναλαμβάνει τα ηνία της εταιρείας «Υάκινθος» και πως σκοπός του είναι να μείνει για πάντα μακριά από την εταιρεία της Αλεξάνδρας.

Όλα αυτά κάνουν τον Φίλιππο να απομακρύνεται μέρα με την ημέρα ολοένα και πιο πολύ από τη σύζυγό του. Ωστόσο, η Αλίκη φοβάται πως αυτή η απόφαση του Φίλιππου αργά ή γρήγορα θα έχει τρομερές οικονομικές συνέπειες στην οικογένεια. Έτσι, αποφασίζει να πάρει σημαντικές αποφάσεις με τον φόβο όμως να μεγαλώσει κι άλλο το χάσμα ανάμεσα στην ίδια και τον άντρα της. Οι μέρες περνούν και ενώ ο Φίλιππος κάνει απελπισμένες προσπάθειες να μείνει με την Αλίκη και να γίνουν ξανά ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, το μυαλό του εξακολουθεί να είναι στη Λήδα.

Ο άντρας δεν μπορεί με τίποτα να ξεχάσει και να ξεπεράσει την πρώην αγαπημένη του. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στα προσωπικά του, ο ίδιος δίνει μία σκληρή μάχη προσπαθώντας να σώσει τη νέα του εταιρεία. Τότε, μάλιστα, ζητάει από την Αλίκη μια χάρη, η οποία τη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Εκείνη τρέμει στη σκέψη πως ο Φίλιππος με τις κινήσεις που κάνει θα καταστραφεί οικονομικά! Θέλοντας, όμως, να τον βοηθήσει, αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια της Αλεξάνδρας.

 

Με αυτόν τον τρόπο η γυναίκα προδίδει ξανά τον Φίλιππο, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που εκείνος της έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να έχουν σχέσεις με τη μητέρα του. Όμως η Αλίκη, προκειμένου να τον προστατεύσει, αποφασίζει να πάει ενάντια στην επιθυμία του και να συμμαχήσει με την Αλεξάνδρα. Η τελευταία, αν και είναι πληγωμένη από τη σκληρή στάση που κρατά ο γιος της απέναντι της, σκέφτεται με ποιο τρόπο θα τον στηρίξει.

Ο χρόνος κυλάει και ο Φίλιππος βρίσκεται σε τροχιά χωρισμού με την Αλίκη. Η τελευταία, όμως, δεν τα παρατάει και προσπαθεί μέχρι και την τελευταία στιγμή να σώσει τον γάμο τους…

Πηγή: serfare.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 «Μείνε μακριά από το παιδί μου», ουρλιάζει έξαλλη η Ηλέκτρα στον Παύλο. Ο Νάσος έχει...