Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΗΛΙΟΣ – Εξελίξεις: Η Λήδα ανακαλύπτει ποιος είναι τελικά ο άνθρωπος που σκότωσε την αδερφή της

Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΗΛΙΟΣ

Η Μαρία και ο Αντώνης προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να συνειδητοποιήσουν πως η κόρη τους η Αγγελική ήταν ένας άλλος άνθρωπος από αυτό που εκείνοι νόμιζαν.

Η Αντωνίου, πιεσμένη από την Λήδα, της λέει όλη την αλήθεια για την σχέση του άντρα της με την Αγγελική. Η Λήδα την κατηγορεί ευθέως πως εκείνη δολοφόνησε την αδελφή της.

Στο μεταξύ η Αλίκη νιώθει να χάνει τον Φίλιππο κάθε μέρα και πιο πολύ, ενώ η Λήδα απαντάει θετικά στην πρόταση του Δημήτρη να μείνουν μαζί. Ο Φίλιππος το μαθαίνει και χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του.

Η σχέση της Λήδας με τον Δημήτρη δείχνει να είναι στα καλύτερά της, αφού η Λήδα έχει συμφωνήσει επιτέλους να μείνουν μαζί. Ο Δημήτρης είναι ευτυχισμένος με την προοπτική να φτιάξουν οικογένεια. Ο Φίλιππος όμως, αντιδρά, νιώθοντας πως η παρουσία του Δημήτρη στη ζωή του Πέτρου θα τον επηρεάσει και θα τον απομακρύνει απ’ αυτόν.

Κι όλα αυτά, ενώ η Αντωνίου, αποφασίζει να κηρύξει πρώτη τον πόλεμο, ώστε να αποκαταστήσει το καλό της όνομα.

Ο Φίλιππος προσπαθεί να προλάβει μια λάθος κίνηση της Αλεξάνδρας. Ο Δημήτρης προσπαθεί να εντοπίσει τον αποστολέα των μηνυμάτων που πλέον είναι σίγουρος ότι είναι και ο δολοφόνος της Αγγελικής.

 

Μαζί με την Λήδα θα δουν ξανά σχολαστικά το βίντεο του ύποπτου με την κουκούλα και θα εντοπίσουν μια λεπτομέρεια που δεν είχαν παρατηρήσει νωρίτερα. Η Λήδα θα ανακαλύψει κατά λάθος το ζητούμενο στοιχείο, εκεί όμως που δεν το περίμενε.

Η Λήδα σοκαρισμένη ανακαλύπτει ποιος είναι τελικά ο άνθρωπος που σκότωσε την αδερφή της 18 χρόνια πριν… Τώρα κινδυνεύει και η ίδια από τα χέρια του… Ο Φίλιππος θα αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά και θα κάνει τα πάντα για να τη σώσει…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ