Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ELIF – Εξελίξεις: Η Βιλντάν σώζει την Ελίφ από τον Ταρίκ

Ραγδαίες εξελίξεις στη συνέχεια της δραματικής σειράς ELIF

Ένα αληθινό μακελειό πρόκειται να σημειωθεί στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης ξένης σειράς του Star, Elif καθώς σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, η Βιλντάν δε θα διστάσει να σώσει την Ελίφ από τα χέρια του Ταρίκ.

Ο Κερέμ αποφασίζει να πιάσει δουλειά στην εταιρεία, κάτι που προκαλεί νέο πονοκέφαλο στον Ταρίκ! Στο μεταξύ, η Βιλντάν για πρώτη φορά δείχνει το καλό της πρόσωπο στην Ελίφ και αποφασίζει να τη σώσει από τα χέρια του Τρίκ. Η Χουμεϊρά έχει όλα τα συμπτώματα μιας εγκυμοσύνης, ενώ η Ρανά νιώθει άσχημα που δεν ήξερε ποιος είναι ο Κερέμ.

Η Ράνα αισθάνεται γελοία καθώς ο Γιουνούς ξεσκέπασε το ψέμα της και πλέον τον θεωρεί εχθρό της και ορκίζεται να τον νικήσει. Ο Σαφάκ, η Ζουλιντέ και η Τουλάι γευματίζουν μαζί με τα παιδιά, ενώ η Λεμάν περνάει από έξω φορτωμένη με τσάντες και ο γιος της πηγαίνει να τη βοηθήσει.

Η Ματσιντέ ζητάει από τον Μουσταφά να αναλάβει τα διαδικαστικά για την εγγραφή της Ελίφ στο σχολείο. Τον ρωτάει επίσης αν έχει κάποιο νεότερο για την άλλη Ελίφ, τη θετή κόρη του νεκρού ανιψιού της και ο εκείνος της λέει πως δεν έχει βρει κανένα στοιχείο ακόμα, αλλά η Ματσιντέ δεν χάνει την ελπίδα της. Ο Ταρίκ ακούει τη συζήτησή τους και αισθάνεται πως σιγά-σιγά χάνει τον έλεγχο της κατάστασης γιατί η Ρεϊχάν είναι ακόμα ζωντανή και η Ελίφ περιφέρεται άνετα σε όλο το σπίτι. Ο Κερέμ και η Ρεϊχάν είναι τσακωμένοι και δεν μιλάει ο ένας στον άλλο.

Η Χουμεϊρά νιώθει μια ζαλάδα και έντονη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια του δείπνου. Πιστεύει πως είναι έγκυος και το λέει στον Ταρίκ: «Ταρίκ, επιτέλους έγινε! Είμαι έγκυος», αλλά εκείνος δεν συμμερίζεται τον ενθουσιασμό της και της λέει: «Λάθος κάνεις, γιατί εμείς δεν θα γίνουμε ποτέ γονείς». Η Χουμεϊρά δεν καταλαβαίνει την αντίδρασή του αλλά δεν το σκέφτεται περισσότερο και χαϊδεύει την κοιλιά της, ενθουσιασμένη στην ιδέα πως είναι έγκυος.

Η Γιλντίζ και η Ελίφ συζητούν για τη σχέση του Κερέμ με τη Ρεϊχάν και η μικρή θέλει να κάνει κάτι για να τους συμφιλιώσει. Ο Ταρίκ τις ακούει και θεωρεί την Ελίφ μια κινούμενη βόμβα μέσα στο σπίτι, που δεν ξέρει πότε θα εκραγεί. Ετσι ζητάει από τη Βιλντάν να μαζέψει τα πράγματα της μικρής και να τα πάει στο γκαράζ. Η Βιλντάν υπακούει απρόθυμα.

Με αυτόν τον τρόπο η Βιλντάν σώζει την Elif από τον Ταρίκ

Την ίδια ώρα η Χουμεϊρά νιώθει άρρωστη και αυτό δίνει στη Βιλντάν την ευκαιρία που ζητούσε για να εμποδίσει τη φυγή του Ταρίκ με την Ελίφ: «Καλύτερα να σας μεταφέρει ο κύριος Ταρίκ στο νοσοκομείο να κάνετε εξετάσεις», και εκείνη του τηλεφωνεί την ώρα που ετοιμάζεται να φύγει με την Ελίφ. «Θα μείνεις στο αυτοκίνητο μέχρι να γυρίσω, μην τολμήσεις να φύγεις από εδώ! Αν με παρακούσεις ξέρεις τι θα πάθεις, ε; Θυμάσαι τα άλλα παιδάκια τι είχαν πάθει που δεν με άκουσαν», φοβίζει τη μικρή και εκείνη τρομάζει και του απαντάει θετικά.

Ο Ταρίκ πηγαίνει στο δωμάτιο να δει τη Χουμεϊρά και εκείνη του λέει πως πρέπει να την πάει στο νοσοκομείο, αλλά εκείνος της φωνάζει: «Τίποτα δεν έχεις, θα περάσει! Ολο αυτό είναι ψυχολογικό και το προκαλείς εσύ η ίδια με την ιδέα που έχεις ότι είσαι έγκυος! Πρόσεξε, Χουμεϊρά! Κάνεις κακό στον εαυτό σου», της λέει και φεύγει, ενώ εκείνη απογοητεύεται από τη συμπεριφορά του.

Η Βιλντάν παθαίνει κρίση!

Οταν ο Ταρίκ γυρίζει στο γκαράζ, η Ελίφ δεν είναι εκεί και αμέσως σε έξαλλη κατάσταση «επιτίθεται» στη Βιλντάν, η οποία απολογείται: «Δεν έχω ιδέα πού έχει πάει, μαζί σας ήμουν όλη την ώρα». Μαζί πάνε στο δάσος να την ψάξουν, αλλά μάταια, καθώς δεν τη βρίσκουν πουθενά. Κάποια στιγμή η Βιλντάν παραπατάει και χτυπάει το πόδι της, αλλά ο Ταρίκ συνεχίζει να της φέρεται άσχημα. Μέχρι που εκείνη παθαίνει νευρική κρίση και ξεσπάει: «Φτάνει πια!

Ανέχτηκα πολλά από εσάς, αλλά φτάνει! Δεν είναι κάποιο σχέδιό μου όλο αυτό! Κάνω πάντα ό,τι μου λέτε, σας έχω αφήσει να μου συμπεριφέρεστε σαν σκυλί, αλλά αρκετά! Δεν είμαι υποχρεωμένη να κάνω ό,τι μου λέτε», αντιδράει και εκείνος την αρπάζει
από το μαλλί: «Είσαι και θα συνεχίσεις να κάνεις ό,τι σου λέω αλλιώς θα πεθάνεις εδώ», και στη συνέχεια την πετάει στο έδαφος και την παρατάει εκεί. Ενα τηλεφώνημα από την εταιρεία τον αναγκάζει να φύγει, ενώ εκείνη νιώθει εξαντλημένη. Η Γιλντίζ καλεί τη Βιλντάν αλλά εκείνη δεν απαντάει, αφού έχει χάσει τις αισθήσεις της.

Η Ελίφ εξακολουθεί να αγνοείται και όλοι πια αρχίζουν να ανησυχούν στην οικογένεια. Οταν η Βιλντάν συνέρχεται, καταφέρνει να επιστρέψει στην έπαυλη και πάει στο μικρό πηγάδι που βρίσκεται στον κήπο. Εκεί είναι κρυμμένη η Ελίφ! Στην πραγματικότητα η ίδια την είχε κρύψει εκεί από την από την αρχή.

«Ελα, πιάσε το χέρι μου να βγεις! Είμαστε μόνες μας πια, εσύ και εγώ! Ο Ταρίκ δεν υπάρχει τώρα πια», λέει στη μικρή και για πρώτη φορά της μιλάει όμορφα. Η μικρή λιποθυμάει και η Ρεϊχάν αναζητάει την Ελίφ και τη φωνάζει δυνατά. Η Βιλντάν κρύβεται πίσω από τα δέντρα. Εχει ένα σχέδιο, να κρύψει την Ελίφ από όλους.

Ο Κερέμ πιάνει δουλειά στην εταιρεία

Η Γιλντίζ λέει στη Ρεϊχάν πως η Ελίφ νιώθει άσχημα επειδή δεν μιλάει με τον Κερέμ και εκείνη της τονίζει πως θέλει και αυτή να διορθώσει την κατάσταση ανάμεσά τους. Στο μεταξύ, ο Κερέμ αποφασίζει να ξεκινήσει δουλειά στην επιχείρηση και η Ματσιντέ είναι πολύ χαρούμενη γι’ αυτή την εξέλιξη. Κατά τη διάρκεια του πρωινού η Ματσιντέ αναρωτιέται πού είναι η κόρη της και πάει να δει.

Τότε εκείνη της λέει: «Είμαι καλύτερα μητέρα, αλλά το στομάχι μου είναι πολύ χάλια! Σκέφτομαι μήπως είμαι έγκυος! Τι πιστεύεις εσύ;», τη ρωτάει και η Ματσιντέ δείχνει να την πιστεύει καθώς αυτή τη συμπαράσταση έχει ανάγκη η κοπέλα.

Ο Κερέμ πηγαίνει στην εταιρεία και η γραμματέας τον πηγαίνει στο γραφείο που ανήκε παλιά στον πατέρα του αλλά ο νεαρός της λέει πως αυτό το γραφείο ανήκει πια στον Ταρίκ. Η Ρεϊχάν ετοιμάζει μια συνταγή από βότανα για να βοηθήσει τη Χουμεϊρά και της λέει πως θα γίνει μια υπέροχη μητέρα. Η Χουμεϊρά χαίρεται όταν το ακούει.

Ο Ταρίκ φτάνει στην εταιρεία και βλέπει τον Κερέμ, αλλά εκείνος υποκρίνεται τον χαρούμενο. H γραμματέας φέρνει στον Κερέμ τις αναλύσεις και τις αναφορές του προηγούμενου έτους που είχε ζητήσει, την ώρα που είναι στο γραφείο του ο Ταρίκ, ο οποίος δυσαρεστείται αλλά δεν μπορεί να πει κουβέντα. Η Βιλντάν είναι στο δωμάτιό της και καθαρίζει τα ρούχα της και το μέτωπό της από το αίμα.

Η Ελίφ ανοίγει σιγά-σιγά τα μάτια της, ενώ η Χουμεϊρά είναι έξαλλη με τον Ταρίκ επειδή δεν της αρέσει ο τρόπος που της φέρεται. Ομως, όταν ζητάει ένα περίεργο φαγητό, η Ματσιντέ με τη Γιλντίζ πιστεύουν ότι αυτό είναι σημάδι εγκυμοσύνης.

Ο Κερέμ συναντάει τη Ράνα στο ασανσέρ. «Είστε καινούριος;», τον ρωτάει και εκείνος της απαντάει: «Ναι, σήμερα ξεκίνησα». Τότε, χωρίς να ξέρει ποιος είναι, του δίνει να βγάλει φωτοτυπίες και ο Κερέμ δεν αναφέρει ότι δεν είναι βοηθός. Στη συνέχεια του επισημαίνει: «Είστε πολύ καλά ντυμένος αλλά εδώ δεν αρκεί μόνο η καλή εμφάνιση, αλλά και η δουλειά!

Θα πρέπει να μας αποδείξετε πως έχετε όλα τα προσόντα για να εξελιχτείτε». Στη συνέχεια, ο Ταρίκ συστήνει τον Κερέμ στη Ράνα και εκείνη νιώθει αμήχανα επειδή πριν του είχε φερθεί σαν να είναι απλός υπάλληλος. Σκέφτεται πως πρέπει να βρει τρόπο να κερδίσει την εύνοιά του και να διορθώσει το λάθος της. Ο Κερέμ ζητάει διευκρινήσεις από τον Ταρίκ για τις αναφορές.

Η Ελίφ σε νέο σπίτι

Η Βιλντάν πηγαίνει την Ελίφ στη Σέμα, μια παλιά της φίλη και εκείνη ξαφνιάζεται όταν τη βλέπει γιατί έχουν να μιλήσουν χρόνια. Η Βιλντάν της ζητάει να φροντίσει την Ελίφ για λίγες μέρες και μάλιστα της προσφέρει χρήματα, αλλά εκείνη αρνείται γιατί δεν θέλει να αναλάβει την ευθύνη ενός μικρού κοριτσιού. Η Βιλντάν παίρνει τη μικρή και φεύγουν. «Τι θα κάνω; Πού θ’ αφήσω την Ελίφ;», αναρωτιέται και αποφασίζει να τηλεφωνήσει στη Ζουλιντέ και της λέει πως πρέπει να συναντηθούν για κάτι σοβαρό.

 

Στο μεταξύ, η Ζουλιντέ φτιάχνει μια ζακέτα για την Ιντζί και η μικρή ξετρελαίνεται. Ομως ζητάει να φτιάξει άλλη μία για την Ελίφ, καθώς η Ιντζί δεν ξέρει πως η Ελίφ θεωρείται νεκρή. Η Βιλντάν πηγαίνει την Ελίφ στη γειτονιά της Ζουλιντέ, χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα για το πόσο επικίνδυνο είναι αυτό για εκείνη, αφού παραλίγο η μικρή με την Ιντζί να συναντηθούν.

Ο Τζαφέρ αναγκάζει τη Σεμά να τηλεφωνήσει στη Βιλντάν γιατί η γυναίκα δουλεύει στο σπίτι των Χακτανίρ και αυτό σημαίνει πολλά λεφτά. Η Βιλντάν πηγαίνει τελικά την Ελίφ εκεί. Η Ζουλιντέ περιμένει την επίσκεψη της αδελφής της, αλλά εκείνη δεν εμφανίζεται τελικά και δεν απαντάει στο τηλέφωνο.

Μετά από απανωτές κλήσεις, η Βιλντάν το σηκώνει και της λέει: «Δεν μπορούσα να σε περιμένω και βρήκα αλλού βοήθεια». Η Ρεϊχάν και η Γιλντίζ ανησυχούν γιατί δεν μπορούν να βρουν τη Βιλντάν και την Ελίφ, ενώ ο Ταρίκ έχει αναθέσει στους άντρες του να βρουν την Ελίφ αλλά δεν έχουν καμία πρόοδο. Η Ζουλιντέ επιστρέφει στο μαγαζί και λέει πως τελικά η αδελφή της δεν θα την επισκεφθεί. Η Λεμάν τρελαίνεται κάθε φορά που βλέπει τον Σαφάκ μαζί με τη Ζουλιντέ και κάνει ό,τι μπορεί για να τον απομακρύνει.

Η Βιλντάν σοκάρει την οικογένεια

Ο Τζαφέρ σκέφεται μόνο τα χρήματα που τους έδωσε η Βιλντάν για να προσέχουν την Ελίφ και φέρεται καλά στη μικρή, καθώς πιστεύει πως θα του αποφέρει κι άλλο κέρδος, αλλά βίαια στη γυναίκα του. Η Βιλντάν επιστρέφει στην έπαυλη χωρίς την Ελίφ και η Ματσιντέ τη ρωτάει σχετικά. Τότε εκείνη τους σοκάρει όλους: «Την άφησα σε κάποιους συγγενείς μου».



Η Ματσιντέ θυμώνει με την ξαφνική απόφαση της Βιλντάν να απομακρύνει την Ελίφ από την έπαυλη: «Ξέρεις πολύ καλά ότι θα ξεκινούσε σχολείο και ότι εμείς την έχουμε υπό την προστασία μας. Πώς πήρες μια τέτοια απόφαση χωρίς να με ρωτήσεις;». Ομως ούτε στον Κερέμ αρέσει αυτή η εξέλιξη και ζητάει τη διεύθυνση των συγγενών της Ελίφ γιατί θέλει να πάει και να την πάρει πίσω.

Η Ματσιντέ στηρίζει την απόφασή του, αλλά η Βιλντάν τους λέει πως είναι καλύτερο να φέρει εκείνη πίσω την Ελίφ και δεν δίνει τη διεύθυνση στον Κερέμ. Ο Ταρίκ την κοιτάζει έξαλλος και όταν βρίσκει την ευκαιρία τη μαλώνει, γιατί πιστεύει πως είπε ένα τεράστιο ψέμα στη Ματσιντέ και τον Κερέμ. Θέλει να μάθει γιατί το έκανε.

Η Βιλντάν δεν του λέει πως κρατάει το κορίτσι στο σπίτι φίλων της. Το ενδιαφέρον του Ταρίκ για την Ελίφ την προβληματίζει συνεχώς και προσπαθεί να καταλάβει τι είναι αυτό που τους συνδέει. Ο Σαφάκ πηγαίνει τη μητέρα του σπίτι και εκείνη είναι πολύ ανήσυχη για τον γιο της, γιατί πιστεύει πως σκοπεύει να παντρευτεί τη Ζουλιντέ.

Πηγή: youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ: Έρχεται ο Β’ Κύκλος της σειράς

Με 8 νέα επεισόδια έρχεται την επόμενη σεζόν ο δεύτερος κύκλος της σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γιώργου Γκικαπέππα. Η «Έρημη χώρα», η...