Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: «Για την Θάλεια θα ακολουθήσει μια επικίνδυνη κράτηση»!

Η Φιόνα Γεωργιάδη μιλάει για την συμμετοχή της στο επιτυχημένο σίριαλ του ALPHA ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ και αποκαλύπτει όλες τις εξελίξεις!

Ήταν εύκολο για εσένα να ενσωματωθείς σε μία ομάδα που είναι ήδη δεμένη τέσσερα χρόνια;

Νιώθω τυχερή γιατί είχα το πιο ζεστό καλωσόρισμα που θα μπορούσα να φανταστώ! Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, με τον οποίο παίζουμε παρέα, ο Χάρης Γρηγορόπουλος, η Μαρία Ανδρούτσου, ο Ανάστασης Κολοβός με τους οποίους έχουμε τις πιο πολλές σκηνές αλλά και όλη η ομάδα με έκαναν να νιώσω αμέσως μέλος της ομάδας τους.

Υποδύεσαι τη Θάλεια Καρδάση, η οποία δείχνει να είναι μία ήρεμη δύ­ναμη. Είναι, όμως, έτσι;

Ήρεμη, νομίζω, δεν τη λες… Χάνει συχνά την ψυχραιμία της, σε σημείο που ψευδίζει ή και λιποθυμάει! (Γελάει.) Είναι πράγματι μια δυναμική κοπέλα με θάρρος, ενίοτε και θράσος, η οποία φαίνεται να παρανομεί, αλλά κινείται με γνώμονα το κατά την κρίση της δίκαιο.

Η Θάλεια θέλει να διεκδικήσει όσα θεωρεί ότι της ανήκουν. Θα τα καταφέρει;

Η Θάλεια έχει τόσο ανεπτυγμένο το αίσθημα δικαίου που δεν θα σταματή­σει πριν από το τέλος. Βέβαια, οι διεκδικήσεις της θα έχουν ένα καινούργιο εμπόδιο κάτι που δεν είχε προβλέψει ούτε η ίδια ότι σύντομα θα γοητευ­τεί από τον Βλάση… και μάλιστα πολύ, σύμφωνα με το My Tv.

Βλέπουμε τη Θάλεια να ομολογεί όλη την αλήθεια στον Βλάση για τα χρήματα που του έκλεψε. Εκείνη βρίσκεται σε δύσκολη θέση ή θεω­ρεί ότι έπραξε το σωστό;

Έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση για το γεγονός ότι τον πλήγωσε και τώρα τον βλέπει να ταλαιπωρείται. Αυτό ήταν το μόνο που δεν ήθελε εξαρχής.

 

Η Θάλεια θα μάθει ηώς η Φαίη της έκλεψε τα χρήματα από την κρυ­ψώνα της;

Η Θάλεια δεν ξέρω τι θα μάθει, αλλά ο Βλάσης θα κινήσει γη και ουρανό για να μάθει την αλήθεια.

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του ζευγαριού;

Για να λες του «ζευγαριού», σημαίνει ότι ξέρεις πολλά και… σωστά! (Γελάει).

Πηγή: gossip-tv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ