Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Φαίνεται ότι ο τρίτος παγκόσμιος θα ξεκινήσει από τον Πλάτανο…

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ 

Ο Παναγής έντρομος πως ο πατέρας του εγκαταλείπει τον μάταιο τούτο κόσμο, καλεί την Κατερίνα να βοηθήσει. Η Φιλιώ δεν έχει ιδέα τι συνέβη στον Παρασκευά, ενώ παραμένει στο σπίτι της Μάρμως και της σπάει τα νεύρα. Η Χρύσα έχει θυμώσει με τη Μυρτώ, που την αποκάλεσε «βλαχούτσα» και βάζει μπροστά την επιχείρηση «ενηλικίωση Τζώρτζη».

Αποφασίζει ότι θα τον απογαλακτίσει ακόμα και με το ζόρι! Ο παπα-Αντρέας με τον Κανέλλο αποφασίζουν πως πρέπει να βοηθήσουν τα εγγόνια και να μην αφήσουν καμιά Βαρβάρα και κανέναν Ηλία να τα εκμεταλλευτούν.

Ο Ασημάκης ξαναχτυπάει με νέο σημείωμα, το οποίο τώρα, όμως, βρίσκει ο Ηλίας. Ο Παρασκευάς, που του λείπει η Φιλιώ, ξεσπάει στους πάντες και τα πάντα, η Βαρβάρα παίρνει μέτρα για το καφενείο που κάνουν την Κική έξαλλη!

 

Η Φιλιώ μαθαίνει ότι ο Παναγής δεν φώναξε την ίδια να κουράρει τον Παρασκευά της, αλλά την Κατερίνα. Σαν να φαίνεται ότι ο τρίτος παγκόσμιος θα ξεκινήσει από τον Πλάτανο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 121 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 121 Ο Ρέπανος απαιτεί απαντήσεις που ο Παύλος δεν θέλει να δώσει. Η Νεφέλη καταλήγει όμηρος...