Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Ο Κωνσταντής εναντιώνεται στον Δούκα και βοηθά την Ελένη!

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ, με αναπάντεχες κόντρες, απροσδόκητες συμμαχίες, δολοφονικές επιθέσεις αλλά και συγκινητικά ανταμώματα να “αιχμαλωτίζουν” το ενδιαφέρον του κοινού.

Στα επεισόδια που έρχονται, θα δούμε, μεταξά άλλων, τον Κωνσταντή να πηγαίνει για πρώτη φορά κόντρα στον πατέρα του και να βοηθά την Ελένη!

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, η επιστροφή της Ελένης στο χωριό δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια των Σεβαστών. Ο φόβος του Σέργιου απέναντι στη θεία του, φέρνει τον Νικηφόρο αντιμέτωπο με το δίλημμα: θα δεχτεί να έχει επαφές ο γιος του με την Ελένη ή όχι; Γνωρίζει βέβαια πως αν αρνηθεί, θα έρθει οριστική ρήξη με την Ασημίνα.

Από την άλλη, ενώ ο Δούκας προσπαθεί να πάρει ξανά την εξουσία με κάθε τρόπο, απογοητεύεται από τη στάση του Νικηφόρου μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο,.

 

Ωστόσο, δέχεται ακόμα ένα χτύπημα όταν κάνοντας επαγγελματική πρόταση στους γιους του, βρίσκει απέναντί του, αυτή τη φορά, τον Κωνσταντή ο οποίος δεν επιθυμεί να βοηθήσει στα σχέδια του Δούκα προκαλώντας την οργή του πατέρα του, καθώς μέχρι τώρα ο ίδιος ήταν ο μόνος που ήταν απόλυτα αφοσιωμένος σε αυτόν.

Πηγή: topontiki.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ