Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΗΛΙΟΣ – Εξελίξεις: Ο Φίλιππος χάνει τη γη κάτω απ τα πόδια του

Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΗΛΙΟΣ

Η Αλίκη δεν αντέχει άλλο την κατάσταση με τον Φίλιππο και του θέτει τελεσίγραφο για τη σχέση τους. Ο Πέτρος και οι παππούδες του προσπαθούν να είναι κοντά στην Λήδα και της προτείνουν να καλέσει τον Δημήτρη στο σπίτι για φαγητό.

Ο Φίλιππος, αφού η Λήδα τον απορρίπτει επιστρέφει στην οικογένειά του και προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή με την Αλίκη. Παράλληλα, η σχέση της Λήδας και του Δημήτρη, δείχνει κι εκείνη να δένει περισσότερο, προκαλώντας, όμως, τη δυσαρέσκεια της Αθηνάς. Όταν μαθαίνει ότι οι δυο τους συνεργάζονται βάζοντας στόχο την Αντωνίου, δεν διστάζει να τους απειλήσει ανοιχτά.

Ο Φίλιππος και η Αλίκη έρχονται και πάλι κοντά σε μια προσπάθεια να σώσουν τον γάμο τους

Ο Δημήτρης ελπίζει πως η σχέση του με την Λήδα επιτέλους βρίσκει το δρόμο της. Το ίδιο ελπίζει κι η Αλίκη για τον γάμο της με τον Φίλιππο. Η επιφυλακτική στάση, όμως, της Λήδας απ’ τη μια, αλλά και του Φίλιππου απ’ την άλλη, απλώνει ακόμη σκιές στις προσδοκίες του Δημήτρη και της Αλίκης.

Η Λήδα αισθάνεται πολύ μπερδεμένη όταν ο Δημήτρης της ζητά για ακόμη μία φορά να μείνουν μαζί. Ο Φίλιππος αρχίζει να ενοχλείται με την καλή σχέση που έχει ο γιος του με τον Δημήτρη…

 

Ο Φίλιππος κάνει ευθεία επίθεση στον Δημήτρη, προειδοποιώντας τον να μείνει μακριά από τον γιο του. Η Αλίκη νιώθει να χάνει τον Φίλιππο κάθε μέρα και πιο πολύ, ενώ η Λήδα απαντάει θετικά στην πρόταση του Δημήτρη να μείνουν μαζί. Ο Φίλιππος το μαθαίνει και χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ