Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΗΛΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 35-36

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς ΗΛΙΟΣ που βλέπουμε στον ANT1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 35-36

Επεισόδιο 35

Η Νέλλη και ο Μάνος αντιλαμβάνονται πως η Εύα έχει ακούσει την κουβέντα τους και έχει μάθει την αλήθεια που προσπαθούν να κρύψουν. Ο Μάνος θα κάνει και πάλι κάτι ακραίο… Η Νίκη επισκέπτεται τον Ντίνο στη φυλακή και τον διαβεβαιώνει πως θα κάνει τα πάντα για να αποδειχθεί η αθωότητά του και να βρεθεί ο πραγματικός ένοχος, χωρίς να γνωρίζει πως αυτός είναι ο ίδιος της ο γιος…ΗΛΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 35-36

Ο Μάνος θυμώνει βλέποντας την συμπαράσταση της μάνας του στον Ντίνο. Η Αλεξάνδρα ζητάει από τον Πέτρο να μεσολαβήσει για να φτιάξει η σχέση της με τον Φίλιππο. Σαν αντάλλαγμα, η Αλεξάνδρα αναγκάζεται να ζητήσει συγνώμη από την Λήδα για ό,τι της έχει κάνει. Η συμβατική σχέση Φίλιππου – Αλίκης συνεχίζεται, η Αλίκη κάνει ότι μπορεί για να τον πλησιάσει, αλλά αυτός την αποφεύγει.

Ο Δημήτρης και η Λήδα υποψιάζονται πια σοβαρά την Αντωνίου τόσο για τον θάνατο της Αγγελικής όσο και για τα ανώνυμα μηνύματα που στέλνονται ομαδικά εναντίον της Λήδας. Ένα στοιχείο που βρίσκει η Λήδα στο σπίτι της Αντωνίου την πείθει για την ενοχή της.

Ο Μάνος που φοβάται πως αν συνέλθει η Μάρθα, θα βρεθεί με την Νέλλη στη φυλακή, ξημεροβραδιάζεται στο νοσοκομείο, ψάχνοντας την ευκαιρία να την ξεφορτωθεί.

Επεισόδιο 36

Η Αλίκη δεν αντέχει άλλο την κατάσταση με τον Φίλιππο και του θέτει τελεσίγραφο για τη σχέση τους. Ο Πέτρος και οι παππούδες του προσπαθούν να είναι κοντά στην Λήδα και της προτείνουν να καλέσει τον Δημήτρη στο σπίτι για φαγητό.ΗΛΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 35-36

Ο Λεμονής συζητά με την Νέλλη και καταλαβαίνει πως κάτι σοβαρό της συμβαίνει. Η κατάσταση της Μάρθας είναι η ίδια και ο Μάνος χάνει την ψυχραιμία του. Θα κάνει τα πάντα για να γλυτώσει την κατηγορία και να μην πάει φυλακή.

 

Η Νέλλη, όμως, νιώθει τύψεις και είναι έτοιμη να σπάσει. Από την άλλη, ο Δημήτρης πιστεύει πως ο Ντίνος είναι αθώος και θέλει να ψάξει καλύτερα την υπόθεση. Η Αθηνά, όμως, που έχει πληγωθεί από εκείνον, στέκεται εμπόδιο στην δουλειά του και τις υποθέσεις που έχει αναλάβει.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 37 ΕΔΩ 38-39 ΕΔΩ 40-41 ΕΔΩ

42 ΕΔΩ  

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

27 ΕΔΩ

28 ΕΔΩ

29 ΕΔΩ

30 ΕΔΩ

31-32 ΕΔΩ

33-34 ΕΔΩ

Για όλες τις πληροφορίες για την νέα σειρά πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα ΗΛΙΟΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ που θα βλέπουμε στην ΕΡΤ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 Επεισόδιο 7 Ο Λουκάς βλέπει τα απειλητικά σημάδια και μπροστά στον κίνδυνο...