Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Έρχεται κρυφός γάμος στη σειρά ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Συναρπαστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Η μεγαλύτερη στιγμή της ζωής τους πραγματοποιείται στην σειρά Αγγελική, υπό άκρα μυστικότητα, καθώς κανένας δεν φαίνεται να θέλει τελικά την Τζένη στην οικογένεια. Κανένας, εκτός από τον Στέφανο και την κόρη του! Έχουμε το αποκλειστικό!

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Έπειτα από την απάτη του Μιλτιάδη Χανδρινού προς την οικογένεια Αργυρού, όλα έχουν αλλάξει. Και κυρίως η σχέση των μελών προς το πρόσωπο της Τζένης. Παρόλο που εκείνη αποφάσισε να μείνει στο πλευρό του Στέφανου και όχι να ακολουθήσει τον πατέρα της στο εξωτερικό, η Αθηνά και ο Παύλος την αντιμετωπίζουν με δυσπιστία ή αλλιώς διατηρούν τις αμφιβολίες τους σχετικά με τις προθέσεις της.

Βρίσκει λοιπόν τους πάντες εναντίον της εκτός από τον Στέφανο, που δεν αμφιβάλει ούτε λεπτό για τα συναισθήματά της. Στο πλευρό της, προς έκπληξη όλων, θα βρει και τη Δανάη, η οποία όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια θα φύγει από το σπίτι της Αθηνάς και θα μετακομίσει μόνιμα με τον πατέρα της στο σπίτι της Τζένης. Εκτός έναν μυστικό γάμο, έχουμε και μια εγκυμοσύνη στη σειρά Αγγελική.

Ο μυστικό γάμος στην σειρά Αγγελική

Ο Παύλος δεν θα σταματήσει να ενοχλεί την Τζένη με κάθε αφορμή. Παρόλο που εκείνη θα διακόψει κάθε σεξουαλική επαφή μαζί του, εκείνος πάντα θα της υπενθυμίζει το πάθος που τους ένωνε. Μάλιστα, σε μία από τις στιχομυθίες τους, και έχοντας εκείνος χαλάσει την οικογένεια του με τη Σοφία, θα της υποσχεθεί πως θα της χαλάσει τη μεγαλύτερη στιγμή της ζωής της. Δηλαδή τη μέρα που θα ενωθεί με τον αδελφό του με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Την ίδια στιγμή, βλέποντάς την ο Στέφανος προβληματισμένη ως προς την αποστροφή που δηλώνει ο Παύλος προς το πρόσωπό της και καθώς δεν θέλει να ταράξει την Αθηνά και να επιδεινώσει την κατάσταση της υγείας της, θα της προτείνει να παντρευτούν μόνοι τους, μακριά από όλους και εκείνη θα δεχτεί. Ο πολιτικός τους γάμος θα γίνει ένα καθημερινό πρωινό στο σπίτι της Τζένης, με μόνους μάρτυρες την κόρη του Στέφανου, τη Δανάη, τον μικρό αδελφό του, Νικόλα, και τη Σοφία. Η Αθηνά αγνοεί φυσικά το σχέδιο του γιου της, αλλά όταν θα το μάθει θα είναι αργά. Η Τζένη δίπλα στο Χανδρινού θα έχει προσθέσει και το… Αργυρού!

 

Μηνύματα στο κινητό της Τζένης!

Η Τζένη θα συνεχίσει να δέχεται ανώνυμα μηνύματα στο κινητό της, σχετικά με τη σχέση που είχε στο παρελθόν με τον Παύλο. Ορισμένα από αυτά θα περιλαμβάνουν και βίντεο που τη δείχνουν να πηγαίνει σε ξενοδοχείο με τον Παύλο. Θα πανικοβληθεί, θα ταραχθεί, αλλά σύντομα θα διαπιστώσει πως πίσω από αυτά κρύβεται η Αγγελική που θέλει το καλύτερο δυνατό για τον Στέφανο. Μάταια η Τζένη θα προσπαθήσει να την πείσει πως αγαπάει τον άνδρα που παντρεύτηκε. Εκείνη θα της ζητήσει να αρχίσει να απομακρύνεται από τον Στέφανο!

Πηγή: youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ