Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 700 (VIDEO)

Δείτε σε videos τα νέα επεισόδια του δ κύκλου της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 700

Η Ρεϊχάν ετοιμάζει το αγαπημένο φαγητό της Ελίφ. Η μικρή το απολαμβάνει όταν εμφανίζεται ο Ταρίκ και τη βλέπει στην κουζίνα με τη Ρεϊχάν. Δεν λέει τίποτα και δεν τον βλέπουν ούτε η Ρεϊχάν αλλά ούτε και η Ελίφ. Η Χουμεϊρά υποδέχεται τον άντρα της με κεριά, λουλούδια και το αγαπημένο του φαγητό. Η Γιλντίζ στέλνει στο δωμάτιο του ζευγαριού την απρόθυμη Βιλντάν για να σερβίρει.

Η Χουμεϊρά λέει στον Ταρίκ πως έβαλε λεφτά στον λογαριασμό του και εκείνος γίνεται γλυκός μαζί της και της ζητάει να ξεχάσουν τον καυγά τους. Στη συνέχεια ο Ταρίκ προσπαθεί να τη χειριστεί και της λέει πως η παρουσία της Ελίφ στο σπίτι την επηρεάζει αρνητικά γιατί δεν μπορεί να χαρίσει εκείνη ένα εγγόνι στη μητέρα της και το ενδιαφέρον της Ματσιντέ για το παιδί είναι για εκείνη επώδυνο.

Η Χουμεϊρά ξεσπάει σε κλάματα και η Βιλντάν μπαίνει στο δωμάτιο τους. Η Χουμεϊρά πηγαίνει στο μπάνιο για να φρεσκαριστεί και ο Ταρίκ βρίσκει ευκαιρία για να πει στην Βιλντάν πως δεν του αρέσει να βλέπει συνέχεια την Ελίφ με τη Ρεϊχάν και να ξεφορτωθεί την υπηρέτρια. Φοβάται πως η Ελίφ θα μιλήσει στη Ρεϊχάν και αυτό δεν μπορεί να το ρισκάρει. Η Ελίφ λέει στη Ρεϊχάν πως ο Κερέμ είναι καλός σαν τον Γιουσούφ. Η Ρεϊχάν ακούει αυτό το όνομα για πρώτη φορά και ρωτάει την Ελίφ ποιος είναι ο Γιουσούφ. Η Ελίφ καταλαβαίνει πως δεν έπρεπε να της ξεφύγει αυτό και αλλάζει θέμα συζήτησης. Η Βιλντάν έρχεται και παίρνει την Ελίφ μαζί της στο δωμάτιο της.

 

Η Ελίφ ξαπλώνει και ακούει τη Βιλντάν να μονολογεί πως θα ξεφορτωθεί τη Ρεϊχάν. Καταστρώνει ένα σχέδιο. Είναι η επέτειος του θανάτου του συζύγου της Ματσιντέ και αποφασίζει να οργανώσει ένα γεύμα. Ζητάει να ετοιμάσουν ένα ειδικό επιδόρπιο και η Ρεϊχάν της λέει πως ξέρει να το φτιάχνει. Η Γιλντίζ και η Ρεϊχάν αρχίζουν να μαγειρεύουν και η Βιλντάν ψάχνει τρόπο να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο της. Η Ματσιντέ και η Χουμεϊρά είναι στο καθιστικό με την Ελίφ και η Ματσιντέ λέει στο κoριτσάκι να τη θεωρεί γιαγιά της. Η Χουμεϊρά νιώθει απαίσια όταν το ακούει αυτό και χωρίς να πει λέξη πηγαίνει στο δωμάτιο της…

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

697 ΕΔΩ

698 ΕΔΩ

699 ΕΔΩ

700 ΕΔΩ

701-702-703 ΕΔΩ 

704-705 ΕΔΩ 

706-707-708 ΕΔΩ

709-710 ΕΔΩ

711-712-713 ΕΔΩ

714-715 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ