Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ELIF: Ένα τηλεφώνημα του Ταρίκ και η Χιουμεϊρά παθαίνει νευρική κρίση!

Ραγδαίες εξελίξεις σήμερα στο νέο επεισόδιο της σειράς ELIF

Η Ιντζί καλεί τον Εμιρχάν στο μαγαζί της Τουλάι για να φάνε μαζί. Η Ζουλιντέ πηγαίνει να τον πάρει και ευχαριστεί τον Βεϊσέλ και την Τουλάι για τη φιλοξενία. Όταν επιστρέφουν σπίτι τους δέχονται την επίσκεψη της Λεμάν. Η Λεμάν σοκάρεται όταν συνειδητοποιεί πως η Ζουλιντέ έχει παιδί και αντιδρά υπερβολικά. Η Ζουλιντέ δεν μπορεί να καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημά της.

Ο Ταρίκ και ο Ζαφέρ υπογράφουν το συμβόλαιο και ο Ταρίκ του επισημαίνει πως θέλει να παραμείνει κρυφό. Καθώς μιλάνε μπαίνει στο γραφείο ο Κερέμ και υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει αλλά δεν μπορεί να καταλάβει. Ο Ταρίκ συστήνει τον Ζαφέρ ως προμηθευτή και όταν ο Κερέμ επιστρέφει στη σύσκεψη, το λέει στον Γιουνούς. Ο Γιουνούς του λέει πως θα είναι ο Φατίχ αλλά ο Κερέμ του λέει πως ο άντρας συστήθηκε ως Ζαφέρ. Ο Γιουνούς το βρίσκει παράξενο αλλά πριν πει κάτι, ο Ταρίκ επιστρέφει στη σύσκεψη.

Αργότερα ο Γιουνούς λέει στον Κερέμ πως η εταιρία χρειάζεται έναν άντρα με τις ικανότητές του. Θεωρεί πως ο Ταρίκ δεν είναι ο κατάλληλος για να ηγηθεί της εταιρίας. Η Λεμάν μαλώνει τον γιο της γιατί πιστεύει πως η Ζουλιντέ τον χρησιμοποιεί. Η Χουμεϊρά είναι ενθουσιασμένη επειδη θα πάει διακοπές με τον Ταρίκ. Τον καλεί για να τον ρωτήσει κάτι σχετικό με τα ρούχα που θα πάρουν μαζί τους και εκείνος της λέει πως πρέπει να ακυρώσουν τα σχέδια τους και της το κλείνει. Η Χουμεϊρά παθαίνει νευρική κρίση και πετάει τα ρούχα από το μπαλκόνι.

 

Ο Κερέμ είναι στην κουζίνα και μιλάει με την Ελίφ όταν έρχεται η Ρεϊχάν. Ο Κερέμ κάνει ένα αστείο σχετικά με το αποτυχημένο γλυκό, που έφτιαξε και η Ρεϊχάν βάζει και εκείνη τα γέλια. Η Βιλντάν μαθαίνει πως η Χουμεϊρά και ο Ταρίκ δεν θα πάνε διακοπές και χαίρεται γιατί δεν συμπαθεί τη Χουμεϊρά…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ