Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 39-40

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια στο β κύκλο της τηλεοπτικής σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 39-40

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 39 ΕΔΩ 

Επεισόδιο 39

Η Ελένη είναι αποφασισμένη να βοηθήσει τη Φωτεινή και τη Χριστίνα ν’ αποδράσουν, καθώς ξέρει τον τρόπο να το πετύχουν. Ο Δούκας βρίσκεται στο έλεος του Γραμματικού που αλλάζει την συμφωνία και ζητάει ανταλλάγματα για να τον αθωώσει. Ο Νικηφόρος ελπίζοντας σε ένα σύμμαχο ανοίγει τα χαρτιά του.

Ο Λάμπρος μετά την εξομολόγηση της Ελένης για όσα της συμβαίνουν, προσπαθεί με το Σαράφη να την πάρουν από ‘κει αλλά συναντούν εμπόδια. Η Δρόσω σιχαίνεται τον εαυτό της για την επιλογή της αλλά είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να φύγει. Ο Παναγιώτης παραδέχεται σε όλο το χωριό την αλήθεια για όσα του συνέβησαν στην Αμερική και όλοι του ανοίγουν την αγκαλιά τους, ενώ η Βιολέτα του προσφέρει πάλι τη δουλειά του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Η Ελένη επιστρέφει στο Διαφάνι

Ο Μελέτης γυρίζει απ’ το Παρίσι εσπευσμένα. Τι θα γίνει όμως όταν βρεθεί απέναντι από τον Μιλτιάδη; ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 39-40

Επεισόδιο 40

Ο Δούκας επιστρέφει στο σπίτι του σε κατ’ οίκον περιορισμό, μέχρι να πραγματοποιηθούν οι όροι του εισαγγελέα. Το σπίτι των Σεβαστών βάζει τα γιορτινά του εκτός απ’ τον Νικηφόρο και το υπόλοιπο Διαφάνι που ανησυχεί γι’ αυτήν την επιστροφή.

 

Η Δρόσω είναι αποφασισμένη ν’ ακολουθήσει τον πιο δύσκολο δρόμο της ζωής της, ενώ η Ουρανία ανακαλύπτει τι εστί Μπάμπης. Ο Τόλλιας καλεί τον Νέστορα και τον Άγγελο στο σπίτι του για να δώσουν λόγο με την Σοφούλα και η αλήθεια για τους δυο νέους είναι πια μονόδρομος. Η Ελένη αποτρέπει τον Λάμπρο να συνεχίσει τις προσπάθειες, με σκοπό να γλιτώσει απ’ τον εφιάλτη που ζει.ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 39-40

Το ίδιο βράδυ ο Βόσκαρης φέρνει την Ελένη στο σπίτι του, βάζοντας στόχο να μάθει την πραγματική αιτία της δολοφονίας του Σέργιου. Όμως η Ελένη δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και η… «μονομαχία» τους θα έχει μόνο έναν νικητή.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 41-42 ΕΔΩ 43-44 ΕΔΩ  45-46 ΕΔΩ  

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Η Δρόσω πουλάει το κορμί της για να επιβιώσει

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΣ

31 ΕΔΩ

32 ΕΔΩ

33 ΕΔΩ

34 ΕΔΩ

35-36 ΕΔΩ

37 ΕΔΩ  

38 ΕΔΩ

39 ΕΔΩ 

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Άγριες Μέλισσες Fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ