Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Ο δεσμοφύλακας Γκούμας εναντιώνεται στην απάνθρωπη βία του Βόσκαρη

Ο Τάσος Σωτηράκης είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που εισέβαλαν στην επιτυχημένη σειρά του ANT1 ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Ο τηλεοπτικός Λάζαρος Γκούμας είναι ο δεσμοφύλακας στις γυναικείες φυλακές που κρατείται η Λενιώ. Ο ταλαντούχος ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “7 μέρες TV” και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα, μίλησε για το ρόλο του στην καθημερινή σειρά, αναφέρθηκε στα στοιχεία που βρήκε ενδιαφέροντα στον ήρωά του, ενώ αποκάλυψε ότι είναι και φρεσκοπαντρεμένος.

– Ο Λάζαρος Γκούμας μαζί με τον Μάνο Βόσκαρη μετατρέπουν σε εφιάλτη τις ημέρες της Ελένης στη φυλακή.

Ο Λάζαρος Γκούμας είναι ένας τυπικός δεσμοφύλακας στις γυναικείες φυλακές, δεξί χέρι του διευθυντή του. Πρόκειται για έναν σκληρό άνθρωπο, ο οποίος ξέρει ποια είναι η θέση του μέσα στη φυλακή. Πολλές φορές ξεπερνά τα όρια, ακολουθώντας τις εντολές του Βόσκαρη. Βέβαια, επειδή είναι οικογενειάρχης και πατέρας δύο παιδιών, οι ρωγμές του απέναντι στα βασανιστήρια των κρατουμένων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Η Απόδραση της Ελένης και ο νέος Θάνατος

-Γνωρίζει φυσικά ότι ο Βόσκαρης έχει βιάσει επανειλημμένως την Ελένη.

Ο Γκούμας δεν συμφωνεί με τις πράξεις του Βόσκαρη. Όταν μαθαίνει από εκείνον ότι η Ελένη έχει μείνει έγκυος, πέφτει από τα σύννεφα. Σφίγγεται η καρδιά του. Ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Ο Λάζαρος μαλακώνει σε σχέση με την Ελένη. Προσπαθεί να κρατήσει όμως τους τύπους. Δεν παύει να φοβάται το Βόσκαρη. Είναι αρχηγός εκεί μέσα. Δεν ξέρει πως θα αντιδράσει. Γνωρίζει ότι δεν τον ενδιαφέρει τίποτα και ότι μπορεί να πάρει το κεφάλι ακόμα και του Γκούμα.

Ποιο είναι το ενδιαφέρον στοιχείο που βρήκες εσύ στον ρόλο;

Ότι είναι απόλυτα κοντά από εμένα. Είναι ενάντια στη φύση μου τα βασανιστήρια και η αδικαιολόγητη βία. Είμαι φύσει και θέσει ενάντιος στο Γκούμα. Αυτό με κέντρισε στο να ψάξω πώς μπορείς να παίξεις έναν τέτοιο άνθρωπο, ερχόμενος μάλιστα από τη θεατρική παράσταση για τη ζωή του Άρη Βελουχιώτη. Τώρα καλούμαι να υποδυθώ έναν χαρακτήρα εκ διαμέτρου αντίθετό μου. Αυτό που κράτησα είναι ότι ο άνθρωπος είναι οικογενειάρχης, οπότε κάποια στιγμή θα εναντιωνόταν στη βία του Βόσκαρη.

Πώς είσαι στην προσωπική σου ζωή;

Είμαι φρεσκοπαντρεμένος! Παντρεύτηκα τον Γενάρη του 2020. Προλάβαμε να παντρευτούμε την σύζυγό μου πριν ξεκινήσει αυτή η ιστορία και περνάμε πολύ όμορφα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Η Δρόσω πουλάει το κορμί της για να επιβιώσει

Πηγή: tlife.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ