Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 73-74-75-76

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια στο β κύκλο της τηλεοπτικής σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 73-74-75-76

Επεισόδιο 73

Ο Μιλτιάδης και η Κατερίνα πιέζουν την Ιφιγένεια να γυρίσει στην Κέρκυρα με τον Σπύρο, μα εκείνη τους έχει έγνοια κι αρνείται να τους αφήσει μόνους τους. Παράλληλα, η Κατερίνα επιμένει να περάσει ο Φοίβος από ψυχιατρική εξέταση, παρόλο που κι ο ίδιος την διαβεβαιώνει πως είναι μια χαρά.

Ο Μάρκος αναγκάζεται να ομολογήσει στον Νικηφόρο όλη την αλήθεια για την εμπλοκή του με τα αναβολικά κι η σχέση τους δοκιμάζεται. Ο Φρίξος παλεύει να συσχετίσει τους φόνους με την Ηλιάνα. Η Έρση δανείζει λεφτά στην Αλίκη για να προχωρήσει με την έκτρωση. Η Ναυσικά προσπαθεί να συλλέξει πληροφορίες για τη μυστηριώδη γυναίκα που έχει μπει στη ζωή του Μιχαήλ. 8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 73-74-75-76

Ο Σίμος κι η Σμαράγδα ξεκλέβουν ένα διήμερο στη Χαλκίδα, κρυφά από όλους. Ο Φρίξος βρίσκει ένα σημείωμα από μία γυναίκα που ζητάει “βοήθεια” σε ένα μπουκάλι στη μέση του πελάγους…

Επεισόδιο 74

Ο Οδυσσέας και η Έρση περιμένουν με μεγάλη αγωνία μια γνωστή ατζέντισσα από το Λονδίνο, που θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα για να κάνει μια πρόταση στον Οδυσσέα. Όταν η Σύνθια Κίνλεϊ έρχεται, αυτό που προτείνει στον Οδυσσέα, διχάζει το ζευγάρι για μια ακόμα φορά.

Στο μεταξύ, στο σπίτι των Μαρόγλου, η κατάσταση εξακολουθεί να είναι τραγική. Η Κατερίνα είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να αποδείξει ότι ο Φοίβος είναι ψυχικά διαταραγμένος και δεν είχε συναίσθηση των εγκλημάτων που έκανε. Από την πλευρά τους, η Ιφιγένεια και ο Μιλτιάδης δεν εγκρίνουν αυτή την τακτική, θεωρώντας ανήθικη αυτή τη γραμμή υπεράσπισης. Ο Μιλτιάδης καταφέρνει να πείσει την Ιφιγένεια να γυρίσει με τον Σπύρο στην Κέρκυρα.

Ο Φρίξος είναι πολύ αναστατωμένος με το σημείωμα που βρήκε μέσα στο μπουκάλι και προσπαθεί με το αστυνομικό του δαιμόνιο να βγάλει μια άκρη. Κι ενώ ο Σίμος με τη Σμαράγδα περνάνε όμορφα στην Χαλκίδα, ο Αρώνης πάει στο ατελιέ και το βρίσκει κλειστό κι αυτό δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι…8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 73-74-75-76

Επεισόδιο 75

Ο Άκης εξοργίζεται με το ψέμα της Σμαράγδας κι αμέσως του μπαίνουν υποψίες ότι τα έχει ξαναβρεί με τον Σίμο και είναι κάπου μαζί στα κρυφά. Έτσι, βάζει τον Αλέκο να πάρει τον Σίμο τηλέφωνο και να τον καλέσει σε ραντεβού. Η Ιφιγένεια επιστρέφει στην Κέρκυρα, η προσαρμογή της όμως δείχνει να είναι πιο δύσκολη απ’ ότι περίμενε ο Σπύρος.

Ο Σίμος καταλαβαίνει ότι ο Αρώνης τους έχει πάρει χαμπάρι, θα καταφέρει όμως να θολώσει τα νερά; Η Έρση πιέζει τον Οδυσσέα να δεχτεί την πρόταση συνεργασίας με τη Σύνθια Κίνλεϊ, αυτός όμως δηλώνει αιώνια πίστη απέναντι στη σύζυγο και ατζέντισσά του. Ο Αιμίλιος βάζει στο στόχαστρο την Κατερίνα θέλοντας να την φέρει πάση θυσία στο κανάλι για να δώσει συνέντευξη. Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ εκφράζει μια ανασφάλεια και δείχνει να του λείπουν το μυαλό και οι συμβουλές του Μιλτιάδη από το κόμμα.

Η Ναυσικά κάνει τραπέζι στον Δημοσθένη, όταν απροειδοποίητα χτυπά την πόρτα ο Μάρκος. Η Αλίκη εξομολογείται στον Έκτορα πως έκανε έκτρωση και τον βγάζει εκτός εαυτού.

Επεισόδιο 76

Η Ναυσικά έρχεται για μια ακόμη φορά σε ρήξη με τον Μάρκο που δεν χάνει ευκαιρία να ανακατευτεί στη ζωή της. Ο Δημοσθένης όμως αποδεικνύεται δύσκολος αντίπαλος. Η Βικτώρια δεν καταφέρνει να αντισταθεί σε αυτό που νιώθει για τον Μιχαήλ και περνάνε ένα ακόμα βράδυ μαζί. 8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 73-74-75-76

 

Αποφασίζει να ακυρώσει τον γάμο αλλά οι συγκυρίες δεν την βοηθάνε. Ο νέος συγκρατούμενος στο κελί του Φοίβου αναστατώνει την Κατερίνα. Ο Οδυσσέας ανακοινώνει στη Σύνθια πως δεν μπορεί να δεχτεί την πρότασή της, η Έρση όμως καταφέρνει να αφήσει ένα μικρό παραθυράκι ανοιχτό για το μέλλον αυτής της συνεργασίας. Ο Αλέκος πείθει την Κατερίνα να δώσει συνέντευξη στον Σίμο.

Ο Φρίξος κι η Έλλη περνάνε την πρώτη τους κρίση σαν ζευγάρι. Ο Έκτορας συνειδητοποιεί πως η Αλίκη δεν έχει βλέψεις να κάνει οικογένεια και να αποκτήσει παιδιά κι έτσι της ζητάει να χωρίσουν.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 77-78-79-80 ΕΔΩ 81-82-83-84 ΕΔΩ

85-86-87-88 ΕΔΩ 89-90-91-92 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΥ

55-56 ΕΔΩ

57-58 ΕΔΩ

59-60 ΕΔΩ

61-62-63-64 ΕΔΩ 

65-66-67-68 ΕΔΩ

69-70-71-72 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα 8 ΛΕΞΕΙΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ