Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΗΛΙΟΣ – Εξελίξεις: Φίλιππος και Λήδα φιλιούνται! Ράκος η Αλίκη

Ανατρεπτικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΗΛΙΟΣ

Παρόλο που πέρασαν 18 ολόκληρα χρόνια, ο έρωτας του Φίλιππου και της Λήδας φαίνεται πως δεν έχει σβήσει!

Σύμφωνα με τις εξελίξεις, στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ήλιος» οι δύο πρώην σύντροφοι παραδίνονται στο πάθος τους και φιλιούνται, ενώ οι συχνές συναντήσεις τους καταρρακώνουν την Αλίκη, η οποία προσπαθεί να σώσει τον γάμο τους.


Η απρόσμενη επιστροφή της Λήδας στην Καβάλα προκάλεσε ανατροπές στη ζωή όλων. Περισσότερο, όμως, επηρεάστηκε ο πρώην αγαπημένος της, ο Φίλιππος.

Ο τελευταίος δεν κατάφερε να την ξεπεράσει ποτέ, παρόλο που είναι παντρεμένος με την Αλίκη και έχει αποκτήσει δύο παιδιά μαζί της. Μάλιστα, η ζωή του ανατράπηκε όταν έμαθε πως ο γιος της Λήδας, ο Πέτρος, είναι δικό του παιδί. Όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, ο Φίλιππος θέλει να ανακτήσει τον χαμένο χρόνο με τον γιο του, ενώ μέρα με την ημέρα έρχεται ολοένα και πιο κοντά με τη Λήδα.

Η παρουσία της τελευταίας αναστατώνει έντονα την Αλίκη, η οποία φοβάται πως θα χάσει για πάντα τον Φίλιππο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του mytv, η ίδια αισθάνεται πως χάνει τον έλεγχο, καθώς η Λήδα και ο Φίλιππος συναντιούνται πολύ συχνά και τα παλιά τους συναισθήματα ξυπνούν. Οι δύο πρώην μιλούν για το κοινό παρελθόν τους και όσα τους σημάδεψαν τότε.

Μάλιστα, μία ημέρα πηγαίνουν οι δυο τους μια βόλτα στη θάλασσα. Τότε, κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, παραδίνονται στο πάθος τους, το οποίο φαίνεται πως δεν έχει σβήσει, και δίνουν το πρώτο τους φιλί ύστερα από τόσα χρόνια. Το γεγονός αυτό προκαλεί αναστάτωση και στους δύο και κυρίως στον Φίλιππο. Ο τελευταίος σκέφτεται πως, εκτός από τα έντονα συναισθήματα που τρέφει για τη Λήδα, πρέπει να αντιμετωπίσει και τη ζήλια της Αλίκης για την πρώην αγαπημένη του καθώς και τους φόβους που έχει εκείνη για το μέλλον του γάμου τους. Την επόμενη μέρα, η Λήδα εξομολογείται στη Σοφία όσα συνέβησαν με τον Φίλιππο, ενώ εκείνος συναντάει τον γιο του και του παραδέχεται τη σκοτεινή και βαριά ευθύνη της Αλεξάνδρας για το ότι αγνοούσαν ο ένας την ύπαρξη του άλλου τόσα χρόνια. Εν τω μεταξύ, η Αλεξάνδρα συναντάει την Αλίκη και απαιτεί να τη βοηθήσει με τον Φίλιππο μιας και η σχέση τους τις τελευταίες ημέρες είναι τεταμένη.

 

Οι δύο γυναίκες, που κρύβουν πολλά μυστικά, αποφασίζουν να συνεργαστούν θεωρώντας πως η επιστροφή της Λήδας ευθύνεται για όσα συμβαίνουν στη ζωή τους. Όμως ο Φίλιππος φαίνεται πως δεν μπορεί να συγχωρέσει τη μητέρα του, η οποία για δεύτερη φορά προσπάθησε να απομακρύνει από τη ζωή του τη Λήδα και τον γιο του. Για αυτόν τον λόγο αποφασίζει να μείνει μακριά από εκείνη.

Πηγαίνει, λοιπόν, στην εταιρεία και υποβάλλει την παραίτηση του. Κι ενώ η Αλίκη κάνει τα πάντα για να αναζωπυρώσει τη σχέση τους, οι προσπάθειες της πέφτουν στο κενό. Η γυναίκα είναι ράκος, καθώς ο χειρότερος της φόβος επιβεβαιώνεται μιας και είναι σίγουρη πως ο Φίλιππος τρέφει συναισθήματα για τη Λήδα.

Πηγή: gossip-tv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ