Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ELIF: Η Ρεϊχάν τα κάνει πάλι… θάλασσα με τον Κερέμ!

Ενδιαφέρουσες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς  ELIF

Ο Σαφάκ συναντάει τη μητέρα του Εμιρχάν στο δρόμο και μιλάνε. Η Ιντζί βλέπει τον Εμιρχάν στο δρόμο να είναι λυπημένος επειδή έχασε ένα παιχνίδι του. Τα δύο παιδιά γίνονται αμέσως φίλοι. Η Βιλντάν αντιμετωπίζει τη Ματσιντέ και τη Χουμεϊρά. Η Ματσιντέ της λέει πως έπρεπε να τους ειδοποιήσει για την ξαφνική της αναχώρηση. Η Βιλντάν δικαιολογείται λέγοντας πως το είπε στον Ταρίκ.

Η Χουμεϊρά γίνεται έξαλλη, της μιλάει αυστηρά και της απαγορεύει να ενημερώσει για οτιδήποτε ξανά τον Ταρίκ. Η Ρεϊχάν σερβίρει τον καφέ στον Κερέμ και χύνεται λίγος ζεστός καφές στο χέρι του. Η Ρεϊχάν νιώθει απαίσια. Ο Κερέμ πονάει και η Ρεϊχάν πηγαίνει στην κουζίνα να πάρει λίγο πάγο για να τον ανακουφίσει. Μέσα στον πανικό της βάζει τον πάγο απότομα στο χέρι του και πονάει ακόμα περισσότερο. Ο Κερέμ της ζητάει να φύγει. Η Γιλντίζ πηγαίνει στο δωμάτιο του Κερέμ για να δει πως είναι το χέρι του και απολογείται εκ μέρους της Ρεϊχάν για ό,τι έγινε.

Ο θυμός του Κερέμ έχει περάσει. Η Γιλντίζ του λέει πως η Ρεϊχάν αισθάνεται απαίσια. Η Ρεϊχάν προσπαθεί να θυμηθεί μια συνταγή για να φτιάξει μια κρέμα και να θεραπεύσει το χέρι του Κερέμ. Η μητέρα του Εμιρχάν χαίρεται που ο γιος της έχει μια καινούρια φίλη, την Ιντζί. Τα υλικά, που χρειάζεεται η Ρεϊχάν για τη συνταγή της είναι δύσκολο να βρεθούν στο σπίτι. Η Γιλντίζ καλεί τον οδηγό και η Ρεϊχάν του λέει τι χρειάζεται να της φέρει. Η Χουμεϊρά και η Ματσιντέ βλέπουν το πληγωμένο χέρι του Κερέμ.

 

Η Χουμεϊρά λέει πως πρέπει να απολύσουν τη Ρεϊχάν αλλά ο Κερέμ και η Ματσιντέ την υπερασπίζονται. Η Ρεϊχάν ετοιμάζει το μίγμα της και λέει πως είναι εξαιρετικό στο να επουλώνει τις πληγές αν και δεν μυρίζει όμορφα. Η Βιλντάν εξακολουθεί να βάζει την Ελίφ να κάνει δουλειές. Ο Κερέμ αρνείται να δοκιμάσει το μίγμα της Ρεϊχάν γιατί μυρίζει άσχημα. Η Ρεϊχάν απογοητεύεται. Η Βιλντάν βάζει την Ελίφ να κάνει σκληρές δουλειές…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 «Μείνε μακριά από το παιδί μου», ουρλιάζει έξαλλη η Ηλέκτρα στον Παύλο. Ο Νάσος έχει...