Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ELIF – Εξελίξεις: Η Ελίφ πέφτει σε κώμα

Δραματικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς ELIF

Η Ρεϊχάν πηγαίνει στο δωμάτιο της και μιλάνε στην πόρτα όταν η Ελίφ ρίχνει κάτι κάτω και ακούγεται ο θόρυβος. Η Ρεϊχάν υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει.

Κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών για το πάρτι του Κερέμ, η Παρλά γελοιοποιεί τη Ρεϊχάν. Η Γιλντίζ συμβουλεύει τη Ρεϊχάν να παραμείνει ήρεμη και να μη δίνει σημασία στα λόγια της. Η Ελίφ παρακολουθεί τις ετοιμασίες από το παράθυρο του δωματίου, που κρατείται. Η Βιλντάν τη βλέπει και τη μαλώνει.

Όταν φτάνει η τεράστια τούρτα για το πάρτι, η Χουμεϊρά διατάζει τη Ρεϊχάν να κρύψει την τούρτα και να την προσέχει. Ο Ταρίκ και ο Κερέμ επιστρέφουν σπίτι και ξαφνιάζονται από το πάρτι.

Ο Ταρίκ ζηλεύει επειδή όλοι ασχολούνται με τον Κερέμ. Η Βιλντάν και η Ρεϊχάν μεταφέρουν την τούρτα στον κήπο. Η Ελίφ παρακολουθεί όσα συμβαίνουν από το παράθυρο της. Ο Ταρίκ τη βλέπει και κάνει νόημα στη Βιλντάν να κάνει κάτι, πριν δουν την Ελίφ και οι υπόλοιποι. Η Βιλντάν αφήνει την τούρτα στη Ρεϊχάν αλλά είναι πολύ βαριά για να την κουβαλήσει και στο τέλος η κοπέλα πέφτει στο έδαφος ενώ την κρατάει. Η Βιλντάν πηγαίνει στο δωμάτιο, που είναι η Ελίφ και τη χαστουκίζει. Η Ελίφ χτυπάει στο έδαφος και χάνει τις αισθήσεις της…

Η Ελίφ είναι αναίσθητη μετά το χτύπημα της Βιλντάν. Η Βιλντάν πανικοβάλλεται γιατί ξέρει πως ο Ταρίκ θα την τιμωρήσει σκληρά αν πάθει κάτι η Ελίφ. Η Ρεϊχάν είναι στο έδαφος με την τούρτα και νιώθει απαίσια για ό,τι συνέβη.

Η Βιλντάν καλεί ταξί και ζητάει να την παραλάβει από την πίσω πόρτα της έπαυλης. Είναι αγχωμένη γιατί πρέπει να μεταφέρει στο ταξί την Ελίφ χωρίς να τη δουν. Η Παρλά βρίσκει τη Ρεϊχάν και είναι εξαιρετικά σκληρή μαζί της. Η Ρεϊχάν στην κουζίνα ξεσπά σε κλάματα. Η Γιλντίζ προσπαθεί να την ηρεμήσει αλλά η Ρεϊχάν κατηγορεί τον εαυτό της για την καταστροφή του πάρτι και θέλει να φύγει αλλά η Γιλντίζ της αλλάζει γνώμη.

Η Βιλντάν πηγαίνει με ταξί την Ελίφ σε ένα γιατρό χωρίς να τη δει κανείς. Η Χουμεϊρά τα βάζει με τη Γιλντίζ για ό,τι έγινε και ρωτάει που είναι η Βιλντάν. Η Γιλντίζ της λέει πως μετά από το περιστατικό με την τούρτα η Βιλντάν εξαφανίστηκε. Όταν το ακούει αυτό ο Ταρίκ, πηγαίνει στο δωμάτιο της Βιλντάν για να ελέγξει την Ελίφ. Γίνεται έξαλλος επειδή η Βιλντάν και η Ελίφ λείπουν. Η Ρεϊχάν σκέφτεται να παραιτηθεί αλλά η Γιλντίζ δεν συμφωνεί. Η Παρλά και η Χουμεϊρά ζητάνε από τον Κερέμ να απολύσει τη Ρεϊχάν.

Ο Ταρίκ τηλεφωνεί στη Βιλντάν και εκείνη τρομοκρατείται. Του λέει πως βρίσκονται στο νοσοκομείο και ο Ταρίκ πηγαίνει αμέσως να τις βρει. Ο γιατρός λέει στη Βιλντάν πως η κατάσταση της Ελίφ είναι ίσως σοβαρή.

 

Ο Ταρίκ φτάνει στο νοσοκομείο και μαθαίνει πως η Βιλντάν έχει πει στους γιατρούς πως αυτή είναι η μητέρα της Ελίφ και ο Ταρίκ ο πατέρας της. Το νοσοκομείο ζητάει τα στοιχεία της μικρής για να περάσουν το περιστατικό στα αρχεία τους…

Η Βιλντάν ρωτάει τον Ταρίκ γιατί η Ελίφ είναι τόσο πολύτιμη. Αποδεικνύεται πως η Ματσιντέ έχει αφήσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της στην Ελίφ. Ο Ταρίκ την άκουσε τυχαία να σχολιάζει τη διαθήκη της με τον Μουσταφά. Όμως δεν θα εγκαταλείψει όλα αυτά τα πλούτη, ούτε σκοπεύει να τα παραχωρήσει σε άλλον. Ο Ταρίκ φυσικά δεν αποκαλύπτει τίποτα από όλα αυτά στη Βιλντάν. Η κατάσταση της Ελίφ είναι σοβαρή, έχει πέσει σε κώμα.

Ο Ταρίκ είναι έξαλλος με τη Βιλντάν γιατί κινδυνεύει η Ελίφ να πεθάνει εξαιτίας της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιστροφή εισφορών, ύψους 4,1 εκατ. ευρώ, σε χιλιάδες επαγγελματίες – Ποιοι πληρώνονται την Τετάρτη

Την Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, πραγματοποιείται η πέμπτη από τις διαδοχικές καταβολές ποσού 4.174.489,98 ευρώ σχετικά με την επιστροφή των αχρεωστήτως καταβληθεισών εισφορών κλάδων...