Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Εξελίξεις: Η μητέρα της Αγγελικής εμφανίζεται ξαφνικά

Ραγδαίες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς του ALPHA ΑΓΓΕΛΙΚΗ με την μητέρα της Αγγελικής να κάνει ξαφνικά την εμφανισή της στη φάρμα και να προκαλεί αναστάτωση.

Η Αθηνά αρνείται να υποβληθεί σε θεραπεία, η Αγγελική προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη. Η Σοφία πάει στο νοσοκομείο να δει την Αθηνά κι εκείνη της ζητάει να δώσει μια ευκαιρία στον Παύλο. Ο Στέφανος αποκαλύπτει στη Τζένη ότι η Δανάη είναι υιοθετημένη και αυτή τον συμβουλεύει να πει την αλήθεια στην κόρη του. Η αλήθεια σοκάρει τη Δανάη, η οποία φεύγει κρυφά από το σπίτι. (ΔΕΙΤΕ ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Εξελίξεις: Η Δανάη μαθαίνει ότι είναι υιοθετημένη και φεύγει) 

Ο Στέφανος απογοητεύεται από τη στάση της Τζένης σχετικά με το θέμα της Δανάης και βρίσκει συντροφιά στο πρόσωπο της Αγγελικής. Η κουβέντα θα κάνει τον Στέφανο να νιώσει πολύ κοντά με την Αγγελική και χωρίς να το καταλάβει θα αρχίσει να φιλιέται με την νοσοκόμα της μητέρας του. (ΔΕΙΤΕ ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Εξελίξεις: Στέφανος και Αγγελική φιλιούνται )

Τα φιλιά Στέφανου – Αγγελικής θα φέρουν τα πάνω κάτω καθώς το γεγονός θα το μάθει η Τζένη που θα ζητήσει την απόλυση της Αγγελικής από το σπίτι των Αργυρών.

Τελικά η Τζένη θα συγχωρήσει τον Στέφανο, αλλά θα επιμένει ότι η Αγγελική πρέπει να φύγει απ’ το σπίτι, απειλώντας να ακυρώσει το γάμο.Η Αγγελική προσπαθεί να πείσει την Αθηνά ότι δεν ευθύνεται γι’ αυτό που έγινε και η Αθηνά την τεστάρει για να δει αν μπορεί να την εμπιστεύεται.

 

Εν τω μεταξύ η μητέρα της Αγγελικής, η Γεωργία, εμφανίζεται ξαφνικά στη φάρμα, και προκαλεί προβλήματα στην Αγγελική με τη συμπεριφορά της

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ