Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 41-42-43-44

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια στο β κύκλο της τηλεοπτικής σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 41-42-43-44

Επεισόδιο 41

Η Εύα και ο Στηβ αποκαλύπτουν στους υπόλοιπους ότι ήταν συμφοιτητές στο πανεπιστήμιο αλλά και ζευγάρι για κάποιο διάστημα. Η Εύα προειδοποιεί τον Νικηφόρο πως ο Στηβ ήταν μπλεγμένος σε παρανομίες από τότε και καλό θα είναι να έχουν τον νου τους. Ο Μάρκος όμως καθησυχάζει τον Νικηφόρο ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Η Σμαράγδα, τυφλωμένη από την απόρριψη του Σίμου, τον βρίζει άσχημα, ενώ εκείνος διαπραγματεύεται με την αστυνομία την πληροφορία για τη διεύθυνση της Βίκυς. Η Κατερίνα κρατάει τον Μιλτιάδη σε απόσταση, ενώ εκείνος παιδεύεται με τις σκέψεις του σχετικά με το θέμα του Φοίβου. Η Ελισάβετ μετακομίζει στο σπίτι του Άκη. Ο Οδυσσέας τυραννιέται με τα ψέματα που αραδιάζει στην Έρση, ενώ η Αντιγόνη τον προειδοποιεί να συμμαζέψει τον Φρίξο. 8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 41-42-43-44

Την ίδια ώρα, ο Φρίξος προσπαθεί να ξεσκεπάσει τη διπλή ζωή της Έλλης ενώ παράλληλα βοηθάει την Ιφιγένεια με την έρευνα – μυστήριό της στο Αγγλικό Νοσοκομείο. Η σύλληψη της Βίκυς χαρίζει στον Σίμο ένα τρομερό αποκλειστικό, αλλά προκαλεί την ανησυχία της Ηλιάνας. Ο Μιλτιάδης αποφασίζει να ψάξει για τα κλειδιά του διαμερίσματος του Φοίβου.

Επεισόδιο 42

Ο Μιλτιάδης περνάει πολύ δύσκολες ώρες, γιατί εκτός από την ψυχρότητα της Κατερίνας, πρέπει να αντιμετωπίσει και τις υποψίες που πλέον έχει για τον Φοίβο, αφού όσο και να μην θέλει να πιστέψει τον Έκτορα, κάποια μικρά σημάδια από το παρελθόν και στοιχεία από τον χαρακτήρα του γιου του, συνηγορούν σ’ αυτή τη φριχτή αλήθεια! Ο Άκης μιλάει με την Ελισάβετ για όσα συνέβησαν στο παρελθόν ανάμεσα σ’ αυτόν και τον αδερφό του και μετανιώνει για τον χρόνο που χάθηκε μέσα στον θυμό και τον εγωισμό, δηλώνοντας παράλληλα χαρούμενος που τουλάχιστον έχει πια κοντά του την ανιψιά του!

Στο μεταξύ, η σύλληψη της Βίκυς έχει φέρει μια μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία στον Σίμο και παράλληλα, ανησυχία στην Ηλιάνα και πανικό στον Φοίβο, που βλέπει να τον πλησιάζει η αστυνομία! Η Βίκυ, από την άλλη πλευρά, δέχεται μεγάλη πίεση από τους αστυνομικούς προκειμένου να δώσει το όνομα του συνεργάτη της.

 

Ιφιγένεια και Φρίξος πηγαίνουν μαζί στο Αγγλικό Νοσοκομείο, αλλά και πάλι θα φύγουν τρέχοντας, τρομαγμένοι από τα περίεργα φαινόμενα που συμβαίνουν εκεί. Η Αντιγόνη πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο του Σπύρου, όπου ήδη βρίσκεται η Έρση κι εκεί τα πράγματα θα πάρουν απρόσμενη τροπή! 8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 41-42-43-44

Επεισόδιο 43

Η αμηχανία που επικρατεί στο βιβλιοπωλείο, παρουσία της Αντιγόνης, βάζει την Έρση σε σκέψεις και ο Οδυσσέας έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση. Μετά τον αγώνα τένις, ο Στηβ και η Κατερίνα συστήνονται και καταλαβαίνουν πως έχουν κοινούς γνωστούς. Η συμπάθεια είναι αμοιβαία και αποφασίζουν να ξαναπαίξουν μαζί κάποια μέρα. Ο Φρίξος συνεχίζει να “ψαρεύει” την Έλλη, καθώς προσπαθεί να μάθει τα πάντα για την κρυφή της ζωή. Η αστυνομία ανακαλύπτει ότι το όπλο, που βρήκε ο Φρίξος στον βυθό της θάλασσας, ανήκει στον Άκη Αρώνη! 8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 41-42-43-44

Ο γιατρός λέει στην Έρση και τον Οδυσσέα ότι μπορούνε να πάρουν τα δίδυμα σπίτι! Ο Αλέκος κάνει επίσημη πρόταση στον Σίμο και του ζητάει να αναλάβει μια δημοσιογραφική εκπομπή στο καινούριο κανάλι! Ο Δημήτρης αγχώνεται όλο και περισσότερο και φοβάται ότι η Βίκυ θα μιλήσει και θα τον καρφώσει στην αστυνομία!

Ο Μιχαήλ πάει στην εκδήλωση εφοπλιστών και εκεί συναντά τη Βικτώρια. Στο τέλος της εκδήλωσης, της προτείνει να την γυρίσει σπίτι κι εκείνη δέχεται!

Επεισόδιο 44

Ο Μιχαήλ δείχνει εντυπωσιασμένος από τη γνωριμία του με τη Βικτώρια αλλά διστάζει να κάνει το πρώτο βήμα. Παράλληλα, η Βικτώρια τσεκάρει τη συμπεριφορά του Δημήτρη σε κάθε ευκαιρία και νιώθει απογοητευμένη από τον τρόπο που φέρεται στους γύρω του. Ο Φρίξος συνεχίζει τις έρευνες στο φυτώριο, αλλά η Έλλη τού επιφυλάσσει μια ακόμα έκπληξη.



Ο Αλέκος σκέφτεται να προτείνει στην Ελισάβετ την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο νέο κανάλι. Ο αστυνόμος ανακρίνει τον Άκη για το χαμένο πιστόλι κι έπειτα καλεί και την Ηλιάνα σε ανάκριση. Η Ηλιάνα παθαίνει πανικό και ο Αλέκος την καθησυχάζει, καθώς αυτό είναι ένα μυστικό που το ξέρουν μόνο οι δύο τους. Ο Νικηφόρος συγκρούεται με τον Στηβ για θέματα αρμοδιοτήτων.

Ο Φοίβος, φανερά ανήσυχος μετά τη σύλληψη της Βίκυς, προσπαθεί να βρει τρόπους να καλύψει τα ίχνη του. Ο Οδυσσέας κι η Έρση, όλο αγωνία και άγχος, υποδέχονται τα μωρά τους στο σπίτι.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 45-46-47-48 ΕΔΩ 49-50-51-52 ΕΔΩ

53-54-55-56 ΕΔΩ 57-58-59-60 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΥ

23-24 ΕΔΩ

25-26 ΕΔΩ

27-28 ΕΔΩ

29-30 ΕΔΩ

31-32 ΕΔΩ

33-34 ΕΔΩ

35-36 ΕΔΩ

37-38-39-40 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα 8 ΛΕΞΕΙΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 116 (VIDEO)

Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της σειράς Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 116 Ο Γράντος τραυματίζεται προσπαθώντας να σώσει τον Διονύση, ενώ η Μαρία συγκρούεται με τον Μάρτιν...