Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

8 ΛΕΞΕΙΣ: Τα οικονομικά προβλήματα ξεκινούν να φέρνουν εντάσεις ανάμεσα σε Έρση και Οδυσσέα (VIDEO)

Αρχίζουν οι εντάσεις ανάμεσα σε Οδυσσέα και Έρση εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων. Τι θα δούμε στα σημερινά επεισόδια της σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ.

Η Ιφιγένεια μπαίνει στο δωμάτιο της εντατικής για να δει τον πατέρα της και καταρρακώνεται μ’ αυτό που βλέπει. Ο Σπύρος προσπαθεί να την κάνει να νιώσει καλύτερα, δυστυχώς όμως δεν καταφέρνει πολλά. Ο Φοίβος δεν καταφέρνει να βγάλει τη σφαίρα από τον ώμο της Βίκυς και όλα δείχνουν πως θα πάθει σηψαιμία. Η Ρωξάνη χρειάζεται απεγνωσμένα τη δόση της και αναγκάζεται να την αναζητήσει σε επικίνδυνα μέρη. Η Ολυμπία συνεχίζει να κοντράρει τον Νικηφόρο και να του δείχνει ότι δεν τον θέλει στη ζωή της Εύας.

Ο Μιχαήλ προβληματίζεται πολύ όταν η μύτη της Ρωξάνης ανοίγει πάλι και τρέχουν αίματα παντού. Η Στέλλα προσπαθεί να υπονομεύσει την Αλίκη και συναντιέται με την ιδιοκτήτρια της ταβέρνας που δουλεύει η Αλίκη. Η κατάσταση της υγείας του Μιλτιάδη επιδεινώνεται και τα πράγματα δυσκολεύουν για τον άτυχο πολιτικό. Ο Φοίβος απαγάγει έναν γιατρό και με την απειλή όπλου τον αναγκάζει να χειρουργήσει τη Βίκυ…

Ο Μιλτιάδης παραμένει διασωληνωμένος στην εντατική και η οικογένειά του περνάει ώρες αγωνίας, με πρώτη και κυριότερη την Ιφιγένεια που αρνείται να πιστέψει ότι ο πατέρας της μπορεί να μην ανοίξει ξανά τα μάτια του. Ο Άκης ξεκαθαρίζει στη Ναυσικά πως δεν θα ανεχτεί την επανένωσή της με τον Μάρκο αλλά εκείνη δεν δίνει σημασία και προχωράει με τη διαδικασία της μετακόμισης στο σπίτι του. Ο Οδυσσέας δεν μπορεί να ανεχτεί τους οικονομικούς περιορισμούς που του βάζει η Έρση και το ζευγάρι τσακώνεται.

Ο γιατρός καταφέρνει να βγάλει τη σφαίρα από το χέρι της Βίκυς αλλά μετά η μοίρα του είναι προδιαγεγραμμένη και πέφτει νεκρός από το όπλο του Φοίβου. Η Αλίκη απολύεται και ο Έκτορας υποψιάζεται ότι η Στέλλα έχει βάλει το χεράκι της. Την ίδια ώρα, η Στέλλα πολιορκεί όλο και πιο έντονα τον Μάρκο. Η Βίκυ συνειδητοποιεί πως στο μακελειό στο σκάφος έγιναν μοιραία λάθη που μπορεί να οδηγήσουν την αστυνομία στα ίχνη τους…

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ