Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Ο εκβιασμός και η διπλή δολοφονία

Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ

Ο Δημήτρης είναι ένας από τους ήρωες που πίσω από το καλό του κρύβει την πιο σκοτεινή πλευρά του.

Γεγονός που θα επιβεβαιωθεί, ακόμη μία φορά, στα προσεχή επεισόδια του ερωτικού – πολιτικού θρίλερ του ΣΚΑΪ «8 λέξεις».Όταν η Στέλλα και η Ευγενία τον εκβιάζουν εκείνος τις βγάζει από τη μέση!

O Δημήτρης, από όταν άρχισε να αποκαλύπτεται το αληθινό πρόσωπο του, απέδειξε ουκ ολίγες φορές ότι είναι διατεθειμένος να φτάσει στα άκρα. Και αυτό γιατί θέλει να κερδίσει την εύνοια του πατέρα του, Άκη Αρωνη, με ό,τι συνεπάγεται αυτό σε οικονομικό όφελος.

Σύντομα, όμως, ο νεαρός άντρας έρχεται αντιμέτωπος με το… παρελθόν του και συγκεκριμένα με τις πρώην συνεργούς του, τη Στέλλα και την Ευγενία. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα με τη σειρά…

Στα προσεχή επεισόδια του ερωτικού πολιτικού θρίλερ «8 λέξεις», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Mytv», οι δύο νεαρές γυναίκες, οι οποίες στο παρελθόν είχαν αναλάβει να εξοντώσουν την αδελφή του, την Ηλιάνα, αποφασίζουν να παίξουν ένα βρόμικο παιχνίδι εις βάρος του. καθώς επίσης και άλλων ανθρώπων που γνωρίζουν καλά τα αδύναμα σημεία τους.

Στόχος τους είναι να μαζέψουν όσο περισσότερα χρήματα γίνεται και να φύγουν μακριά από όλους και από όλα, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους. Η αρχή γίνεται με τον Μάρκο. Η Ευγενία κρυφακούει μία συζήτηση του για τα αναβολικά και αποφα¬σίζει να τον εκβιάσει, με τη βοήθεια της Στέλλας. Έτσι, η πρώτη του ζητάει 500.000 ευρώ για να μην ανοίξει το στόμα της. Στη συνέχεια, π Ευγενία και η Στέλλα επισκέπτονται τη Σμαράγδα για να την εκβιάσουν ξανά. Αν και εκείνη παλαιότερα είχε ενδώσει, τώρα δεν είναι διατεθειμένη να κάνει το ίδιο.

Οι πρώην συνεργάτιδες της ξαφνιάζονται με τη μη αναμενόμενη απάντηση της Σμαράγδας και έτσι προχωρούν στον αμέσως επόμενο στόχο τους. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη.

Συγκεκριμένα, ζητούν από τον νεαρό να συναντηθούν άμεσα λέγοντας του πως έχει συμβεί κάτι πολύ σοβαρό. Ο Δημήτρης δέχεται αμέσως, χωρίς το μυαλό του να πηγαίνει σε αυτό που θα συμβεί. Η Στέλλα και η Ευγενία απειλούν τον νεαρό πως αν δεν τους δώσει το μεγάλο χρηματικό ποσό που θέλουν θα πάνε στον πατέρα του, τον Άκη, και όπου αλλού χρειάζεται και θα αποκαλύψουν όσα έκαναν στην Ηλιάνα το προηγούμενο διάστημα. Εκείνη τη στιγμή, ο Δημήτρης σοκάρεται και δεν μπορεί να πιστέψει ότι πέφτει θύμα εκβιασμού για μία ακόμη φορά, αλλά προσπαθεί να μην το δείξει.

 

Παράλληλα, όμως από το μυαλό του περνούν διάφορες σκέψεις. Ο ίδιος, προκειμένου να κερδίσει λίγο χρόνο, ζητάει διορία τρεις μέρες για να συγκεντρώσει το ποσό. Όπως και γίνεται.

Όταν, όμως, η Στέλλα και η Ευγενία πηγαίνουν στο σημείο συνάντησης που έχουν ορίσει για να πάρουν τα χρήματα, εκεί τις περιμένει ένας άντρας, ο οποίος μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τις πυροβολεί εξ επαφής. Φυσικά, πίσω από αυτή τη διπλή δολοφονία κρύβεται ο Δημήτρης, ο οποίος για να προστατεύσει τον εαυτό σου σκότωσε τις δύο γυναίκες.

Πηγή: Mytv, gossip-tv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ