Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ELIF – Εξελίξεις: “Ξέρω ότι θέλεις τον Γιουσούφ αλλά εκείνος αγαπάει την Μελέκ”

Ραγδαίες εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ELIF

Σοκ πρόκειται να προκαλέσει η αποκάλυψη που θα γίνει σε λίγο καιρό, στα νέα επεισόδια της ξένης σειράς του Star, Elif. Η Λεϊλά συνεχίζει να διεκδικεί τον Γιουσούφ, ωστόσο η Σατιρέ έρχεται για να της εξηγήσει πως εκείνος αγαπάει τη Μελέκ.

Οι μέρες περνάνε και ο Γιουσούφ νιώθει άσχημα καθώς πιστεύει πως η Μελέκ δεν τον θέλει, αλλά στην πραγματικότητα εκείνη φοβάται να αγαπήσει ξανά και το συζητάει μαζί με τη Ζεϊνέπ, αλλά και με τη Σιταρέ, η οποία τη συμβουλεύει: «Σταμάτα να κάνεις ό,τι θέλουν οι άλλοι και μη σε νοιάζει τι λέει ο καθένας! Το θέμα είναι να κάνεις αυτό που θέλεις εσύ και η καρδιά σου».

Παράλληλα, η Σιταρέ καταλαβαίνει πως η Λεϊλά αγαπάει τον Γιουσούφ και της μιλάει ανοιχτά: «Ξέρω ότι θέλεις τον Γιουσούφ, αλλά εκείνος αγαπάει τη Μελέκ». Η Λεϊλά έχει συνέχεια τα λόγια της Σιταρέ στο μυαλό της και παρόλο που ξέρει πως έχει δίκιο και πως πρέπει να βγάλει επιτέλους τον Γιουσούφ από την καρδιά και το μυαλό της, αποφασίζει να δράσει προκειμένου να διώξει τη Μελέκ από τη ζωή του άντρα που αγαπάει. Ετσι καλεί στο σπίτι της τον ξάδελφό της τον Γιαχάν.

Ο Γιουσούφ καταρρέει όταν βλέπει Μελέκ & Γιαχάν μαζί στα νέα επεισόδια Elif

Η Λεϊλά μιλάει στον Γιαχάν για τα όσα νιώθει για τον Γιουσούφ στη συνέχεια τον παρακαλάει να τη βοηθήσει να διώξει τη Μελέκ από τις ζωές τους. Ετσι αποφασίζουν από κοινού δήθεν ο Γιαχάν να προσφέρει δουλειά στη Μελέκ, η οποία όμως βρίσκεται σε άλλη πόλη. Η Λεϊλά συναντάει τη Μελέκ και της λέει πως ο ξάδελφός της έχει εργοστάσιο σε μια κοντινή πόλη και πως θέλει να συνεργαστεί με έμπειρους ανθρώπους. Θέλει να τη συστήσει στον Γιαχάν και αν συμφωνήσει, να γίνει στο εργοστάσιό του διευθύντρια.

Η Μελέκ αρνείται αλλά η Λεϊλά επιμένει να συναντηθεί πρώτα μαζί του και μετά να δώσει την οριστική της απάντηση. Στο τέλος η Μελέκ δέχεται και η Λεϊλά κανονίζει το ραντεβού μεταξύ τους, ενώ φροντίζει να ενεημερώσει τον Γιουσούφ λέγοντάς του: «Ο Γιαχάν είδε τη Μελέκ και του άρεσε και έτσι τους κανόνισα να βγουν ραντεβού να γνωριστούν!

 

Τι καλά θα είναι να βγει κάτι καλό από αυτό». Ο Γιουσούφ βλέπει τη Μελέκ και τον Γιαχάν και πιστεύει πως πράγματι πρόκειται για κάποιον άλλον άντρα που διεκδικεί την καρδιά της. Ο ίδιος καταρρακώνεται! Ομως δεν μπορεί να πει τίποτα! Παράλληλα, η Λεϊλά διαδίδει στη γειτονιά πως κάτι τρέχει ανάμεσα στον ξάδελφό της και τη Μελέκ και φυσικά αυτό το κουτσομπολιό φτάνει και στα αυτιά του Γιουσούφ.

Πηγή: youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ