Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ – Νέα Σεζόν: Παντρεύονται Μάρκος και Ρενάτα

Μπορεί το ειδύλλιο της Ρενάτας και του Αχιλλέα να έχει κρατήσει πολλά χρόνια, όμως φαίνεται πως εκείνη είναι έτοιμη να γυρίσει σελίδα στη ζωή της, στο πλευρό του Μάρκου. Σύμφωνα, με το αποκλειστικό του TV24, οι δυο τους παντρεύονται. Όλο το ρεπορτάζ για την σειρά «Έλα στη θέση μου» που προβάλλεται στον ALPHA.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Όλοι περιμένουν με κομμένη την ανάσα την επανασύνδεση του Αχιλλέα και της Ρενάτας, όμως όπως φάνηκε από τα τελευταία επεισόδια του τέταρτου κύκλου, κανείς από τους δυο δεν φαίνεται να έχει αυτή τη διάθεση. Τι και αν η αρχή της σεζόν που πέρασε τους βρήκε μαζί, ερωτευμένους και πάνω απ’ όλα παντρεμένους;

Η συνέχεια ήταν τελείως διαφορετική και μάλιστα χρωματίστηκε με… μίσος από την πλευρά του Αχιλλέα. Το μέλλον τους λοιπόν, αυτό που θα παρακολουθήσουμε στον νέο κύκλο, θα είναι τελείως διαφορετικό, και για τους ίδιους και για τη σχέση τους, που έχει περάσει διά πυρός και σιδήρου.

Όλο το ρεπορτάζ για την Ρενάτα και τον Μάρκο που στη σειρά Έλα στη θέση μου, παντρεύονται

Η Ρενάτα ήταν η πρώτη που πήρε αποφάσεις για τη ζωή της και άφησε να εισβάλει σε αυτή ένας νέος άντρας, ο Μάρκος Σοφοκλέους. Το εν λόγω ζευγάρι θα έρθει ακόμα πιο κοντά και δεν αποκλείεται οι δυο τους να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο Αχιλλέας που δεν περιμένει τέτοια εξέλιξη, θα απογοητευτεί οικτρά από την απόφαση της πρώην αγαπημένης του, όμως σύντομα θα αλλάξει και εκείνος ρότα στη ζωή του, αφού πρώτα βάλει όλο του το… ταλέντο προκειμένου να καταστρέψει τη σχέση τους, ή αλλιώς θα φέρει περισσότερα προβλήματα στον Μάρκο και τη Ρενάτα. Έτσι, τα προβλήματα στη ζωή του νέου ζευγαριού δεν θα λείψουν, κυρίως λόγω των… μυστικών που έχει ο Μάρκος από τη Ρενάτα. Μπορεί να πιστεύει πως κάνει το καλύτερο που μπορεί για να προστατεύσει τη σχέση τους, όμως όταν η Ρενάτα μάθει τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη της, οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές.

Πηγή: youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ