Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Οι αποχωρήσεις, τα νέα πρόσωπα και η απόδραση της Ελένης από τη φυλακή

Με καθηλωτικό σενάριο, κινηματογραφικής αισθητικής σκηνοθετική ματιά και εξαιρετικές ερμηνείες καταξιωμένων και νεότερων ηθοποιών, οι ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ έγραψαν, την περασμένη σεζόν, την πιο δυνατή ιστορία και… συνεχίζουν!

Οι «Αγριες Μέλισσες» πέταξαν στον τηλεοπτικό αέρα και συζητήθηκαν όσο καμία άλλη σειρά, την περασμένη σεζόν. Αγαπήθηκαν, προκάλεσαν έντονα συναισθήματα, απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές και έδωσαν, και πάλι, στην ελληνική μυθοπλασία τη θέση που της αξίζει στην τηλεόραση. Έτσι, λοιπόν, η καθημερινή σειρά εποχής ανανεωμένη και γεμάτη νέες ιστορίες πρόκειται να επιστρέψει στις αρχές φθινοπώρου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 σε περίπτωση δεύτερου lockdown αποφάσισαν να μη διακόψουν το καλοκαίρι τα γυρίσματα, για να εξασφαλίσει ικανοποιητικό στοκ επεισοδίων. Όλοι οι συντελεστές, ηθοποιοί, σκηνοθέτες και σεναριογράφοι θα πάρουν μόνο μια βδομάδα διακοπές τον Αύγουστο και όλο το καλοκαίρι θα κάνουν κανονικά γυρίσματα.

Παράλληλα, τέσσερις νέοι πρωταγωνιστές εντάσσονται στο καστ: Ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Αργύρης Πανταζάρας, η Στέλλα Γκίκα, η Αλεξάνδρα Παντελάκη και ο Γιάννης Νταλιάνης, ενώ η πρεμιέρα των νέων επεισοδίων θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα την τρίτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και θα δούμε να «χωρίζουν» οι δρόμοι των τριών αδελφών Σταμίρη.

Απόπειρα απόδρασης της Ελένης από τη φυλακή

Στο τελευταίο επεισόδιο της προηγούμενης σεζόν είδαμε τη Θεοδοσία να παραδίδει στον Προύσαλη το γράμμα που αποδεικνύει την ενοχή της Ελένης Σταμίρη για τον φόνο του Σέργιου Σεβαστού. Είναι ένα γράμμα που είχε αφήσει στα πράγματά του ο αυτόχειρας Γιάννος και αναφέρει σχεδόν ξεκάθαρα ποιος διέπραξε τον φόνο του εξαδέλφου του. Η Ελένη συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή. Μετά τη σύλληψή της θα ξεκινήσει η διαδικασία της δίκης της.

Απέναντί της στην ακροαματική διαδικασία θα είναι ο εισαγγελέας, που θα υποδυθεί όπως είχαμε γράψει στο TV Έθνος, ο Συμεών Τσακίρης, ενώ στη θέση του συνηγόρου υπεράσπισης θα καθήσει ο Δημήτρης Μαζιώτης, ο οποίος την περασμένη χρονιά μαζί με την Άννα Ανδριανού είχαν παίξει στην «Τάρτα ροδάκινο» στο Θέατρο Αλκμήνη. Επίσης, τηλεοπτικά είχα κάνει ένα πέρασμα από την τελευταία τηλεοπτική δουλειά του Γιώργου Καπουτζίδη «Εθνική Ελλάδος».

Η Ελένη θα κριθεί ένοχη για τον φόνο του Σέργιου, αλλά ελλείψει ισχυρών αποδεικτικών στοιχείων, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «TV Εθνος», δεν θα καταδικαστεί σε θανατική ποινή που ήταν ακόμη σε ισχύ στην Ελλάδα, αλλά σε πολυετή κάθειρξη. Στη φυλακή θα περάσει πολύ δύσκολα. Με λεκτικές επιθέσεις, ξυλοδαρμό αλλά και απόπειρα βιασμού, όπως αναφέρουν κάποιες διαρροές.

 

Ολα αυτά θα την οδηγήσουν στην παράτολμη απόφαση να επιχειρήσει να αποδράσει από τη φυλακή, όμως την τελευταία στιγμή δεν θα τα καταφέρει. Διευθυντής του σωφρονιστικού καταστήματος στο οποίο θα κρατείται η Ελένη θα είναι ένας γοητευτικός άνδρας που θα τον υποδυθεί ο Βασίλης Μπισμπίκης. Η γνωριμία και η σχέση των δύο θα ξεκινήσουν πολύ περίεργα αλλά και θα εξελιχθούν πολύ περίεργα, καθώς ο διευθυντής των φυλακών θα ερωτευτεί την κρατούμενη. Πέντε χρόνια μετά τη δίκη η Ελένη θα αποφυλακιστεί. Ομως ένα νέο συμβάν είναι πολύ πιθανόν να την οδηγήσει και πάλι εντός της φυλακής.

Πηγή: ethnos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ