Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Αρραβωνιάζεται η Ελένη στην φυλακή

Λίγο καιρό πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ANT1, Άγριες Μέλισσες, σας έχουμε ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ, σκέτη “βόμβα”. Μπορεί η Ελένη να μπαίνει στην φυλακή για το φόνο του Σέργιου, ωστόσο αρραβωνιάζεται σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει περιοδικό TiVi Σίριαλ.

Παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που έχει περάσει ο έρωτάς τους, ο Λάμπρος και η Ελένη συνεχίζουν να παλεύουν για την αγάπη τους και πάνε κόντρα σε όσους θέλουν το αντίθετο! Ετσι, ακόμα και μετά τη φυλάκιση της Ελένης, ο Λάμπρος της δίνει δαχτυλίδι και της ζητάει να τον παντρευτεί! Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Το τέλος της πρώτης σεζόν τελείωσε με τη Θεοδοσία να πηγαίνει στη σπηλιά όπου κρυβόταν ο Γιάννος όταν ήθελε να μένει μόνος του μακριά απ’ όλους. Εκεί βρίσκει το ημερολόγιο και τα σκίτσα που είχε κάνει και που αφορούσαν το βράδυ της δολοφονίας του Σέργιου, όπου μεταξύ άλλων έγραφε πως οι τρεις αδελφές Σταμίρη ήταν εκείνες που σκότωσαν τον ξάδελφό του και πως ο ίδιος θα έπαιρνε το έγκλημα πάνω του αν ποτέ τις ανακάλυπταν. Κι αυτό γιατί αγαπούσε τη Δρόσω και δεν θα μπορούσε ποτέ να τη δει να οδηγείται στο απόσπασμα (για την ιστορία να αναφέρουμε πως εκείνη την εποχή ίσχυε ακόμα στην Ελλάδα ο νόμος για τη θανατική ποινή). «Αυτές το έκαναν» μονολογεί η ίδια σοκαρισμένη και η αντίστροφη μέτρηση για τις τρεις αδελφές έχει μόλις αρχίσει.

 

Η αποκάλυψη & η δίκη

Κι ενώ η πρώτη σεζόν τελείωσε αφήνοντάς μας με αγωνία για το τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια που αναμένεται να ξεκινήσουν στις 14 Σεπτεμβρίου, όπως λέει το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, η Θεοδοσία θα οδηγήσει την Ελένη στο να παραδοθεί και να πάρει επάνω της όλο το έγκλημα σώζοντας τις αδελφές της. Συγκεκριμένα, η Θεοδοσία βρίσκοντας όλα αυτά τα στοιχεία και καθοδηγούμενη από το μίσος της για την Ελένη, αποφασίζει να την τιμωρήσει, τώρα μάλιστα που είναι και επίσημα ξανά ζευγάρι με τον Λάμπρο.

Πάει να τη βρει και της αποκαλύπτει όλα τα στοιχεία που βρήκε: «Ξέρω ότι σκότωσες τον Σέργιο μαζί με τις αδελφές σου» της λέει και η Ελένη σοκάρεται: «Θεοδοσία, δεν ξέρεις τι λες! Αυτό το θέμα έχει κλείσει, δεν έχω κάνει τίποτα ούτε εγώ ούτε και οι αδελφές μου». Η Θεοδοσία χαμογελάει ειρωνικά: «Ο Γιάννος πήρε επάνω του το έγκλημα για να σας σώσει αφού αγαπούσε τη Δρόσω, αλλά ο ίδιος είναι που σας έκαψε» της λέει και της δείχνει το ημερολόγιο και τα σκίτσα του Γιάννου.

Η Ελένη δεν ξέρει τι να απαντήσει. Η Θεοδοσία την έχει στο χέρι: «Θα πάω στον ενωμοτάρχη και θα τα δώσω όλα! Μου κατέστρεψες τη ζωή και το ίδιο θα κάνω και εγώ για εσένα! Θα σε κάψω! Θα πας στην κόλαση». Η Ελένη μένει εμβρόντητη. Την ίδια ώρα ο Θωμάς αποκαλύπτει στον Λάμπρο όλη την αλήθεια για τη δολοφονία του Σέργιου: «Δεν ήξερες πως η Ελένη σκότωσε τον Σέργιο… Δεν ξέρεις τίποτα για εκείνη… Το βράδυ του γάμου ο Σέργιος προσπάθησε να ρίξει στο κρεβάτι την Ελένη χωρίς εκείνη να το θέλει και εκείνος μετά βρήκε τη Δρόσω και προσπάθησε να τη βιάσει. Τότε η Ελένη υπερασπίστηκε την τιμή της αδελφής της. Εκείνος τις απειλούσε ότι θα τις σκοτώσει όλες και εκεί έγινε το μοιραίο». Ο Λάμπρος μένει εμβρόντητος!

Δεν ξέρει τι να πει, φεύγει χωρίς να αρθρώσει κουβέντα. Δεν πιστεύει τον Θωμά, αλλά μέσα του κάτι τον «τρώει» και θέλει απαντήσεις από την ίδια την Ελένη και πάει να τη βρει: «Σκότωσες τον Σέργιο;» τη ρωτάει και εκείνη του λέει: «Ποιος σου το είπε;». Ο Λάμπρος της απαντάει: «Ο Θωμάς μου το είπε! Πες μου, Ελένη, ότι δεν είναι αλήθεια» τη ρωτάει και εκείνη σκύβει το κεφάλι και γνέφει καταφατικά. Στη συνέχεια εκείνη πάει στον Προύσαλη και ομολογεί το έγκλημά της: «Σκότωσα τον Σέργιο Σεβαστό».

Ο ενωμοτάρχης σοκάρεται: «Ελένη, τι είναι αυτά που λες; Εχεις τρελαθεί;» της λέει, αλλά η Ελένη επιμένει: «Είναι αλήθεια» του απαντάει και του εξιστορεί όσα έγιναν εκείνο το βράδυ, χωρίς φυσικά να αναφέρει την επίθεσή του στη Δρόσω, παρά μόνο πως εκείνος επιχείρησε να βιάσει την ίδια! Τα νέα κάνουν τον γύρο του χωριού και οι κάτοικοι αναστατώνονται. Οι μισοί τάσσονται υπέρ της Ελένης και οι άλλοι μισοί εναντίον της.
ΜΠΟΞ

Ναι στη φυλακή, όχι στη θανατική ποινή

Η ομολογία της Ελένης φυσικά και οδηγεί την υπόθεση στα δικαστήρια, με την ίδια να έχει δίπλα της τα περισσότερα αγαπημένα της πρόσωπα που ψάχνουν τα πάντα προκειμένου να τη γλιτώσουν, τουλάχιστον από τη θανατική ποινή. Από την άλλη, όσοι είχαν προβλήματα με την Ελένη βρίσκουν τώρα την ευκαιρία να μιλήσουν με τα χειρότερα λόγια για εκείνη, όπως οι τρεις γυναίκες στις οποίες είχε επιτεθεί με όπλο όταν της πέταξαν πέτρες στο σπίτι, αλλά και αγρότες οι οποίοι ήταν υπέρ της βιομηχανικής ζώνης.

 

Η κατάσταση δυσκολεύει για την Ελένη και όλα δείχνουν να είναι εναντίον της! Η απόφαση του δικαστηρίου θα είναι καταλυτική, αφού θα αποφασίσει την ενοχή της Ελένης, αλλά όχι την εκτέλεσή της. Οι δικοί της άνθρωποι ανακουφίζονται, αλλά οι Σεβαστοί αντιδρούν έντονα και ζητούν την εσχάτη των ποινών!

Το δαχτυλίδι & οι αρραβώνες στη φυλακή για την Ελένη στις Άγριες Μέλισσες

Η ζωή για την Ελένη στη φυλακή κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι, καθώς θα δέχεται συχνά τις επιθέσεις άλλων συγκρατούμενών της, αλλά και του δεσμοφύλακα που θα είναι βαλτός από τους Σεβαστούς να της κάνει τη ζωή κόλαση! Η ίδια κάνει υπομονή… Ξέρει ότι έπρεπε κάποια στιγμή να τιμωρηθεί για το έγκλημα που έκανε… Η μόνη της παρηγοριά είναι η αγάπη των δικών της ανθρώπων, αλλά και οι επισκέψεις του Λάμπρου, που της υπόσχεται πως μία μέρα θα είναι ξανά μαζί να ζουν ελεύθεροι τον έρωτά τους.

Μάλιστα, σε μία από τις επισκέψεις του, της δίνει ένα δαχτυλίδι αρραβώνων. Της το φοράει και της λέει: «Στο ορκίζομαι ότι θα σε βγάλω από εδώ μέσα! Θα κάνω τα πάντα! Φόρα το δαχτυλίδι και θα σε περιμένω να παντρευτούμε». Η Ελένη συγκινείται από τα λόγια του, πέφτει στην αγκαλιά του και τον φιλάει. «Μακάρι, Λάμπρο! Το εύχομαι» του λέει, χωρίς να του αποκαλύπτει τα όσα της συμβαίνουν στη φυλακή.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου για το TiviSirial

Πηγή: youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ