Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τ. Κουλίεβα: «Προσπαθούσα να αποδείξω στη μητέρα μου ότι τα κατάφερα – Δεν άκουσα ποτέ μπράβο από τους γονείς μου» (video)

«Ο πατέρας μου αντέδρασε λίγο αλλόκοτα στην απόφασή μου να γίνω ηθοποιός γιατί ήταν μεγάλο μυαλό, επιστήμονας, μαθηματικός, οικονομολόγος, παρόλο που με πήγαινε στο μουσικό σχολείο, στο θέατρο και σε συναυλίες. Όταν του είπα ότι θα ασχοληθώ με την υποκριτική τον είδα λίγο αμήχανο, δεν ήξερε πώς να αντιδράσει» εξομολογήθηκε η Ταμίλα Κουλίεβα στον Γρηγόρη Βαλτινό, με τον οποίο μίλησαν για όλα στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1…


«Όλα αυτά τα χρόνια η μητέρα μου δεν με είδε στο θέατρο, δεν έτυχε. Εγώ σαν να προσπαθούσα να της αποδείξω ότι τα κατάφερα. Από τους γονείς μου δεν είχα ακούσει ποτέ ένα μπράβο, ακόμα και στα χρόνια των σπουδών. Ήταν λίγο αυστηροί» συνέχισε η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Με τη μητέρα μου είχα αυτή τη σχέση εξ αποστάσεως. Νομίζω ότι πείστηκε όταν πήγε να πάρει βίζα στην πρεσβεία. Συνάντησε ένα κoριτσάκι, το οποίο άρχισε να της μιλάει για μένα και η μαμά μου έφυγε κλαίγοντας…».

Πηγή: greek-web-tv.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ