Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ELIF: Η Λεϊλά τρέμει ότι το μυστικό της θα αποκαλυφθεί…

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς ELIF 

Η αστυνομία προειδοποιεί τον Γιουσούφ για την Αρζού γιατί ακόμα δεν την έχουν βρει. Η Λεϊλά κατευθύνεται στο κτήμα για να πάρει χρήματα, όπως της ζήτησε η Αρζού. Ο Ονούρ της τηλεφωνεί αλλά εκείνη δεν απαντάει και αποφασίζει να πάει στο σπίτι της. Η Φεβζιγιέ καταλαβαίνει πως η Λεϊλά της είπε ψέματα ότι είχε δήθεν ραντεβού με τον Ονούρ.

Η Λεϊλά πλησιάζει στο κτήμα αλλά υπάρχει παντού αστυνομία. Τηλεφωνεί στην Αρζού και της λέει πως δεν μπορεί να το κάνει αλλά η Αρζού επιμένει και της κλείνει το τηλέφωνο. Η Λεϊλά νιώθει απελπισμένη. Ο Ουμίτ φτάνει και αυτός στο κτήμα και η Λεϊλά τον βλέπει.

Οι αστυνομικοί ανακρίνουν τον Ουμίτ και εκείνος τους λέει πως έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι και δεν έχει καμία σχέση με την απαγωγή. Η Αρζού τηλεφωνεί στη Λεϊλά και την απειλεί. Της λέει πως αν την πιάσουν θα καταστραφεί και εκείνη μαζί της. Ο Γιουσούφ μαθαίνει πως η αστυνομία ανακρίνει τον Ουμίτ. Η Αρζού προσφέρει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στον Χασάν για να τη βοηθήσει. Όταν καταλαβαίνει πως η Λεϊλά δεν μπορεί να κάνει αυτό, που της ζήτησε, καλεί κάποιον άλλο και στη συνέχεια ζητάει από τον Χασάν να την πάει κάπου. Ο Ουμίτ λέει στην αστυνομία πως δεν ξέρει τίποτα για την απαγωγή αλλά ο αξιωματικός του λέει πως σύμφωνα με την κατάθεση της Ελίφ, είχε έναν καυγά με την Αρζού εξαιτίας της.

 

Η Αρζού χτυπάει τον Χασάν και παίρνει το αυτοκίνητό του. Οι πιστωτές του Ερκούτ εισβάλουν στην εταιρία αλλά εκείνος δεν είναι εκεί. Απειλούν τον Βεϊσέλ και τη γραμματέα του. Ο Βεϊσέλ τους ζητάει να τους δώσουν λίγο χρόνο, δέχονται την πρόταση του και αποχωρούν. Ο Βεϊσέλ δεν μπορεί να βρει τον Ερκούτ. Ο Χασάν πηγαίνει στην αστυνομία και τους λέει τα πάντα σχετικά με την Αρζού. Η Ελίφ μιλάει για τη γυναίκα, που την απήγαγε από το σχολείο της. Η Λεϊλά αναρωτιέται αν έχει αναφερθεί το όνομα της. Όταν πηγαίνει στο σπίτι του Γιουσούφ καταλαβαίνει πως προς το παρόν είναι ασφαλής…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/4/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/4/2024 Παρασκευούλα με Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, με την διάθεση ανεβασμένη και την δίψα για...