Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Καρέ καρέ το φινάλε μέσα από 6 ιστορίες (photos)

Τα τελευταία γυρίσματα στο «Διαφάνι» και οι εξελίξεις πριν πέσει η αυλαία.
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα της σειράς εποχής του ΑΝΤ1 ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ για τη β’ σεζόν.

Μετά το 151ο επεισόδιο η πλοκή θα μεταφερθεί χρονικά στο 1965. Το φετινό τέλος από τις «Άγριες Μέλισσες» θα γραφτεί την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στο 125ο επεισόδιο, ωστόσο το κανονικό φινάλε του πρώτου κύκλου θα το δούμε από Σεπτέμβριο και για ακόμη 26 επεισόδια.

1. Αγωνία στον τοκετό
Η ώρα της γέννας φτάνει. Στην αγροικία που είναι απομονωμένη η Δρόσω βρίσκονται η Ελένη, η Μυρσίνη και η Ρίζω, η οποία φυσικά έχει τον ρόλο της μαμής. Μια πολύ δύσκολη γέννα, με επιπλοκές, που θα θέσει σε κίνδυνο τη ζωή της Δρόσως και του μικρού αγοριού.Γι’ αυτό και πηγαίνει στο σπίτι ο Νικηφόρος μπροστά στο ενδεχόμενο να πρέπει να γίνει μεταφορά στο νοσοκομείο της Λάρισας. Το μωρό γεννιέται υγιές.

2. Η φυγάδευση του μωρού

Mετά τη γέννα η Μυρσίνη μεταφέρει το νεογέννητο αγοράκι στην αγκαλιά της Ασημίνας που περιμένει με αγωνία στο πατρικό σπίτι των τριών αδελφών. Η Δρόσω αποχωρίζεται το μωρό με δάκρυα στα μάτια. Η Ελένη τη ρωτά για τελευταία φορά αν αυτό θέλει. Η μικρή Σταμίρη απαντά καταφατικά. Η Μυρσίνη βάζει σε εφαρμογή το τελευταίο μέρος του σχεδίου της, ώστε το μωρό να παρουσιαστεί στους πάντες ως το πρώτο παιδί του Νικηφόρου και της γυναίκας του. Λογαριάζει όμως χωρίς τον ξενοδόχο… Την ώρα που το νεογέννητο φυγαδεύεται στο πατρικό των Σταμίρηδων, ο Μελέτης παρακολουθεί τα πάντα…

3. Ο Δούκας στη γωνία…

Ενας νέος, αδέκαστος εισαγγελέας αναλαμβάνει την έρευνα για τη βιομηχανική ζώνη. Θα στριμώξει πολύ άγρια τον Δούκα Σεβαστό, ο οποίος βέβαια έχει αρχίσει και πιστεύει όλο και περισσότερο πως πίσω από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί κρύβεται ο γιος του Νικηφόρος.

 

4. Η Ανέτ καταρρέει

Ενώ η Ανέτ πιστεύει πως έφτασε η ώρα της λύτρωσης, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Ο Μελέτης την «πουλάει» και τάσσεται με το μέρος του Δούκα. Η Ανέτ δεν μπορεί να πιστέψει όλο αυτό και εξομολογείται την κατάσταση με δάκρυα στα μάτια στον αδελφό της Μιλτιάδη.

5. Αγριος ξυλοδαρμός

Κανένας στο χωριό δεν βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή του Σταμάτη Μαυρουδή που διεκδικεί το σπίτι, το καφενείο και την επί χρόνια εν διαστάσει σύζυγό του Βιολέτα. Ενα περιστατικό θα βγάλει τον Νικηφόρο εκτός εαυτού, με αποτέλεσμα να υπάρξει άγριος ξυλοδαρμός του Σταμάτη



6. Η απόφαση της Ελένης

Η Ελένη δηλώνει στον Θωμά πως θα είναι μαζί με τον Λάμπρο. Εκείνος απελπίζεται και θα κάνει μια απεγνωσμένη κίνηση για να σώσει την παρτίδα. Ομως την ίδια στιγμή αρχίζει να κάνει και πάλι χρήση μορφίνης. Ο Κυπραίος μέρα με τη μέρα βυθίζεται.

Πηγή: Tv Έθνος και ethnos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 147 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 147 Ο Λυκούργος και ο Στάθης προσπαθούν να καταλάβουν...