Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Ο Σταμάτης πετά στο δρόμο τη Βιολέτα! (Photos)

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Τι θα συμβεί ωστόσο, στη ζωή της Βιολέτας, στο μεγάλο φινάλε;

Ο Σταμάτης διώχνει με τις κλοτσιές τη Βιολέτα

Ο Σταμάτης είναι αποφασισμένος να πάρει πίσω όσα παράτησε μερικά χρόνια πριν για έναν εφήμερο έρωτα. Έχει εγκατασταθεί στο δωμάτιο της Βιολέτας και εκείνη βρίσκεται σε απελπισία. Εκείνη επιμένει να ζητάει διαζύγιο και εκείνος την εκβιάζει: «Αν θέλεις τόσο πολύ διαζύγιο, τότε να πεις πως εσύ ήσουν εκείνη που με απάτησε και γι’ αυτό σε παράτησα».


Η Βιολέτα αρνείται και θυμώνει μαζί του για το θράσος που έχει να της ζητάει κάτι τέτοιο, ενώ ξέρει πως τη στιγμάτισε με τις πράξεις του. Βλέπει πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα με το θέμα του Σταμάτη, αφού παρόλο που εκείνος την εγκατέλειψε για μια τραγουδίστρια, ο νόμος είναι με το μέρος του και ο Μιλτιάδης αποφασίζει να του μιλήσει ο ίδιος. Ο Σταμάτης, εξοργισμένος από τη σχέση Βιολέτας και Μιλτιάδη, την πετά έξω από το μαγαζί μαζί με τον Παναγιώτη: «Αυτό το μαγαζί είναι δικό μου! Μην τολμήσετε να πατήσετε ξανά το πόδι σας εδώ μέσα».

Ο Προκόπης κι ο Προύσαλης αναλαμβάνουν να βρουν μια λύση. Ο Σταμάτης έχοντας πάρει το καφενείο στα χέρια του, συνειδητοποιεί πως η Βιολέτα έχει πολλούς συμμάχους και η επιβίωσή του στο χωριό δεν θα είναι εύκολη. Κανείς δεν πατάει το πόδι του εκεί και βρίσκεται σε απόγνωση! Από την άλλη, ο Παναγιώτης αποφασίζει να στήσει ένα νέο καφενείο, προκαλώντας την οργή του Σταμάτη.

Πηγή: youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 145-146

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 145-146 Επεισόδιο 145 Ο τραυματισμός της Αμαλίας...