Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ζωνιανά: Στην ΜΕΘ ο τραυματίας του αιματηρού επεισοδίου – Έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη

Σοβαρά αλλά σε σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ο 54χρονος ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμό στον κόκκυγα το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή των Ζωνιανών.

Ο τραυματίας υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση χωρίς ωστόσο οι γιατροί να βγάλουν την σφαίρα από το σώμα του καθώς κρίθηκε επικίνδυνο σε αυτή τη φάση, για την πορεία της υγεία του.

Όπως δήλωσε στο cretapost ο διοικητής του Βενιζέλειου νοσοκομείου Ηρακλείου Κώστας Τερζάκης, ο τραυματίας έχει σταθεροποιηθεί αιμοδυναμικά ,ωστόσο η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή και τα επόμενα δύο 24ωρα χαρακτηρίζονται κρίσιμα.

Ο αδελφός του 45 ετών, είχε θλαστικό τραύμα στο κεφάλι. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, του έγιναν ράμματα στο τραύμα και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Έρευνες της ΕΛΑΣ

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου προκειμένου να εντοπιστούν ο δράστης ή οι δράστες του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης και που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 54χρονου από σφαίρα και ενός 45χρονου από άγριο ξυλοδαρμό.

Οι αστυνομικοί σύμφωνα με πληροφορίες αναζητούν μέλη συγκεκριμένης οικογένειας που όπως όλα δείχνουν διαπληκτίστηκαν με τα θύματα.

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν στην περιοχή Αξός όταν οι δράστες ξυλοκόπησαν τον 45χρονο στο κεφάλι. Ο ίδιος κατάφερε να μεταβεί στο χωριό του στα Ζωνιανά και να ενημερώσει τα μέλη της οικογένειας του.

Τα μέλη των δύο οικογενειών συναντήθηκαν μέσα στα Ζωνιανά, όπου και πάλι προκλήθηκε ένταση μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να βγουν τα όπλα και ο 54χρονος να δεχθεί τη σφαίρα.

Οι έρευνες των αρχών στρέφονται τόσο για τον εντοπισμό του δράστη όσο και ως προς τη συλλογή των στοιχείων για το πως ακριβώς συνέβησαν τα γεγονότα.

Πηγή: topontiki.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ