Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις 30 Ιουνίου ως 2 Ιουλίου 2020

Οι αστρολογικές προβλέψεις 30 Ιουνίου – 2 Ιουλίου 2020 με τον Δία στον Αιγόκερω σε σύνοδο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Η πιο ευνοϊκή όψη της χρονιάς: Δίας (Αιγόκερως) σύνοδος Πλούτωνας (Αιγόκερως)

Ο Ιούνιος κάνει μια εντυπωσιακή αποχώρηση, φέρνοντας τους δύο πλανήτες της πιο ευνοϊκής όψης της χρονιάς τον Δία και τον Πλούτωνα και πάλι μαζί σε όψη συνόδου!

Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά τον Απρίλιο, όπου έδωσαν τα πρώτα δείγματα γραφής τους ή και όχι.

Τώρα και οι δύο βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία, με αποτέλεσμα, να δίνουν μια συνέχεια ή ένα σπρώξιμο σε ό,τι ξεκίνησε τότε ή να ανακινούν με πολύ ιδιαίτερο τρόπο ακόμα και πιο παλιά σχέδια που έμειναν ξεχασμένα για καιρό στο συρτάρι σου!

Δεν αποκλείεται πάντως τώρα να μπουν οι βάσεις για την εξέλιξη των καινούργιων σχεδίων σου! Σε κάθε περίπτωση είναι μια πολύ καλή εποχή, που μπορεί να σου δώσει τις ευκαιρίες εκείνες χρειάζεσαι για να αρχίσεις να μεθοδεύεις τις επόμενες κινήσεις σου!

Μπορεί τώρα να μην είναι η στιγμή που θα ολοκληρωθούν τα όποια σχέδια έχεις στο μυαλό σου, αλλά να θυμάσαι πως οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου είναι θαυμάσιες.

Και οι δύο πλανήτες βρίσκονται στον Αιγόκερω, και αυτό πρακτικά σημαίνει πως η επαγγελματική ζωή, οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σου βρίσκονται σε προτεραιότητα.

Θυμήσου ωστόσο, πως ότι σχεδιάζεις τώρα, γίνεται κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του Κρόνου, που απαιτεί οργάνωση, και πολύ σκληρή δουλειά για να μπορέσει να επιτευχθεί.

Η ολοκλήρωση των προσπαθειών σου, είναι πολύ πιθανό να γίνει στην περίοδο του Νοεμβρίου, εκεί που κορυφώνεται για μια ακόμα φορά η όψη του Δία με τον Πλούτωνα.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω επαναφέρει παλιά σχέδια στο προσκήνιο
Για αναμόχλευση των παρελθοντικών σχεδίων και όχι μόνο, μιλά και ο Κρόνος, μια και στην ημέρα της Τετάρτης επιστρέφει για μια ακόμα φορά στον Αιγόκερω.

Τώρα περνάμε στην τελική φάση. Τι θα κρατήσεις και τι θα αφήσεις πίσω σου από δω και πέρα.

Ο Κρόνος, είναι αυτός, που σε βάζει αναγκαστικά σε μια διαδικασία εκκαθάρισης. Το προηγούμενο διάστημα, ήρθες αντιμέτωπος με πρόσωπα ή καταστάσεις που μπορεί να σου δημιούργησαν διαφόρων ειδών διλλήματα και προβληματισμούς.

Ίσως ακόμα εδώ και καιρό να βρίσκεσαι σε μια τέτοια διαδικασία, αλλά να μην έχεις μπορέσει να πάρεις μια απόφαση.

Στην περίοδο που θα διανύσουμε, θα υπάρξουν τα γεγονότα εκείνα, που με τον ένα η τον άλλο τρόπο, θα σε κάνουν να πάρεις θέση απέναντι σε όλα αυτά που σου δημιουργούν προβληματισμό.

Και ναι είναι μια εποχή που καλείσαι να επιλέξεις αν θα ακολουθήσεις το ίδιο η διαφορετικό μοντέλο ζωής, με ό,τι συνέπειες μπορεί να έχει αυτό.

Την άμεση επιρροή του Κρόνου εισπράττουν οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών.

 

Ο Ερμής φέρνει καλά νέα και ευχάριστες εκπλήξεις…

Την Τρίτη, το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα εκπλήξεων ή και απρόσμενων ειδήσεων ή συναντήσεων.

Ενώ και η σύνοδος του με τον Ήλιο την Πέμπτη, βοηθά όσους θέλουν να κινηθούν με έναν πιο παρασκηνιακό τρόπο, να οργανώσουν τα σχέδια τους χωρίς να τα ανακοινώσουν.

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στην ίδια ημέρα, χρωματίζει ευχάριστα αυτές τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, φέρνοντας το απρόοπτο στις ζωές μας, αυτό που τις ανατρέπει ευχάριστα, μέσα από λύσεις ή ευκαιρίες που μπορεί να μοιάζουν σαν τον από μηχανής θεό.

Δείτε στο παρακάτω video τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ