Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ που βλέπουμε στο OPEN

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25

Ο Αλί πέφτει στην παγίδα του Βαλή, ο οποίος τον κατηγορεί για χριστιανό και προδότη και μετά, με την βοήθεια του Μουράτ που στήνει σκηνικό ληστείας, τον δολοφονεί εν ψυχρώ. Κατόπιν και μετά από συνεννόηση, ο Μουράτ πυροβολεί τον Βαλή στο χέρι ώστε να είναι πειστική η απόπειρα ληστείας.

Στο μεταξύ ο Μίλτος κατευθύνεται έφιππος προς το Ερζερούμ, ενώ το κάρο με το πτώμα του Αλί μπαίνει στην πόλη και ο Βαλής με τον Μουράτ ξεσηκώνουν τους Τούρκους, προφασιζόμενοι ότι δέχτηκαν επίθεση από χριστιανούς ληστές. Αρχίζει σοβαρή σύρραξη που ευτυχώς τερματίζεται με την παρέμβαση του Ρώσου διοικητή.

Oι γονείς του Αλί παίρνουν τη σορό του γιου τους για να πενθήσουν. Η Ιφιγένεια σπαράζει με την θλιβερή είδηση και τη θέα του νεκρού. Μετά γίνεται η κηδεία, όπου ξανά ο Βαλής ξεσηκώνει τον κόσμο ενάντια στους χριστιανούς. Στο μεταξύ ο Μίλτος φτάνει νύχτα στο Ερζερούμ και ψάχνοντας για την Ιφιγένεια μαθαίνει από έναν Έλληνα ότι είναι η χήρα του Αλί. Το άλλο πρωί πηγαίνει στο νεκροταφείο, όπου βλέπει την Ιφιγένεια στον τάφο. Πριν την επανασύνδεση, τα αναπάντητα ερωτηματικά που ζητούν εξηγήσεις θα είναι πολλά.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

21 ΕΔΩ

22 ΕΔΩ

23 ΕΔΩ

24 ΕΔΩ

26 ΕΔΩ

27 ΕΔΩ

28 ΕΔΩ

29 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Το Κόκκινο Ποτάμι Fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ