Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γιάννης Στάνκογλου: «Δουλειά της αστυνομίας δεν είναι να βγάζει πιστόλια»

Ο δημοφιλής ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τη συμμετοχή του στις Αγριες Μέλισσες και τις αστυνομικές τακτικές.

Στο πλατό της εκπομπής «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, μίλησε για την πορεία της ζωής του, από την εφηβεία του μέχρι και σήμερα που είναι πατέρας δύο παιδιών. Ο ηθοποιός μιλώντας για τα εφηβικά του χρόνια αποκάλυψε πως ήταν μεγάλος θαυμαστής του David Bowie και πως είχε ιδιαίτερο στιλ: «Ήμουν του grudge, του punk και οδηγούσα τον εαυτό μου στη βρωμιά στο πιο αλήτικο», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο πετυχημένο τηλεοπτικό σίριαλ «Άγριες Μέλισσες», όπου συμμετέχει, ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε πως: «Δεν ξέραμε ότι θα πάει δεύτερη χρονιά. Από πέρυσι το καλοκαίρι είχα συμφωνήσει να κάνω 140 επεισόδια κι εγώ είχα ήδη κανονίσει να κάνω παράσταση στην Επίδαυρο και περιοδεία με τον Προμηθέα Δεσμώτη … Με τον κορονοϊό έχουν πάει όλα πίσω. Πρέπει να συνεχίσουμε, οι συμφωνίες είναι συμφωνίες και τις κάνουν οι άνθρωποι. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να συνεχίσω στις Άγριες Μέλισσες. Έχει να κάνει με το πως η σεναριογράφος θα το οδηγήσει. Ο Κυπραίος είναι ένας χαρακτήρας που έχει παιδέψει και την Μελίνα (τη σεναριογράφο) και εμένα. Δεν είναι εύκολο να “κουβαλήσεις” έναν τέτοιο χαρακτήρα” που έχει ήδη λειτουργήσει πολύ ακραία και να μη σε βρίζει όλη η Ελλάδα. Κάναμε πολλές κουβέντες με τη Μελίνα. Στη σκηνή της δολοφονίας του γιου του Νέστορα ήταν σκληρή σκηνή».

Στη συνέχεια, μιλώντας για πρόσφατα σχόλια που έκανε για τις αστυνομικές τακτικές κατά τη διάρκεια της καραντίνας τόνισε: «Δεν θεωρώ ότι η δουλειά της αστυνομίας είναι να κάνει μια εξακρίβωση και να βγάζει πιστόλια. Πρέπει να τη σεβόμαστε με κάποιο τρόπο την αστυνομία και για να τη σεβαστείς πρέπει να κάνει σωστά τη δουλειά της…. Ήθελα να το δηλώσω, γιατί δεν μιλάμε πια. Σαν λαός φτιάξαμε μια νοοτροπία που ο φόβος φοβάται, Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για εμένα από το να φοβάσαι να εκφραστείς» τόνισε ο ηθοποιός. Ο Στάνκογλου μίλησε για την ταινία Bollywood στη Μύκονο στην οποία συμμετείχε, αλλά και για το κάστινγκ σε ταινία γουέστερν που θα έκανε ο Τομ Χανκς.

Πηγή: ethnos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 148 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 148 Όσο παρατείνεται η παραμονή της Χάιδως στο μοναστήρι,...